Odlazno osoblje

Erasmus

Obrasci za prijavu na Erasmus+ natječaj mobilnosti nastavnog i nenastavnog osoblja mogu se preuzeti na sljedećim poveznicama.

Prijavni obrazac za nastavno i nenastavno osoblje Međimurskog veleučilišta kod prijave na natječaj za dodjelu financijske potpore – obrazac se uz ostale dokumente OBAVEZNO prilaže prijavi na natječaj na razini Veleučilišta.

Mobility Agreement (plan rada, ugovor o mobilnosti) popunjava sudionik mobilnosti, odgovorne osobe na Veleučilištu i instituciji domaćinu OBAVEZNO prije odlaska na mobilnost.

Mobility Agreement – TEACHING

Mobility Agreement – TRAINING

Mobility Agreement for training_KA107

Mobility Agreement for Teaching – KA107

Svaki kandidat mobilnosti prilikom prijave na Natječaj dužan je dostaviti ispunjeno i ovjereno Prihvatno pismo * inozemne ustanove sa navedenim razdobljem mobilnosti.

Prijavni obrazac za dodjelu dodatne financijske potpore osobama s posebnim potrebama možete preuzeti ovdje.

Prije mobilnosti potrebno je ispuniti prijavni obrazac uz prilaganje sve potrebne dodatne dokumentacije (mobility agreement, potvrde o prihvatu na instituciju i sve što je predviđeno po natječaju). Financijska potpora dodjeljuje se po potpisanom ugovoru o financijskoj potpori – 80% prije mobilnosti i 20% nakon povratka s mobilnosti.

Preostala potpora od 20% isplaćuje se nakon mobilnosti, nakon što kandidat ispuni online anketu koja mu se na email adresu izravno šalje od strane Europske komisije. Kandidat mobilnosti je dužan prilikom povratka na matičnu ustanovu donijeti potpisan i ovjeren Obrazac o realiziranoj mobilnosti .

Kandidat samostalno organizira održavanje nastave ili neki drugi oblik mobilnosti.

MEĐIMURSKO VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec
e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764
Copyright © 2024
Politika privatnosti
Uvjeti korištenja
Sva prava pridržana
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content