Obavijest

Od izvođača radova kanalizacijskog sustava Međimurje stigla je obavijest da se od sutra, 01. rujna 2015., pa do 15. rujna 2015. zbog izvođenja radova zatvara križanje ulica Bana Josipa Jelačića sa Istarskom Opširnije »

Obavijest o prijelazu kandidata s drugih visokih učilišta na Međimursko veleučilište u Čakovcu

Obavijest kandidatima zainteresiranima za prijelaz s drugih visokih učilišta na Međimursko veleučilište u Čakovcu. obavijest o prijelazima zahtjev za prijelaz http://www.mev.hr/wp-content/uploads/2013/12/Zamolba-za-prijelaz-s-drugog-VU-na-MEV.pdf Opširnije »

Objava slobodnih mjesta za upis na prvu godinu preddiplomskih stručnih studija u jesenskom upisnom roku ak. god.2015./2016.

Slobodna mjesta za upis na prvu godinu preddiplomskih stručnih studija u jesenskom upisnom roku ak.god.2015.-2016. Natječaj za upis studenata na prvu godinu preddiplomskih stručnih studija Računarstva i Menadžment turizma i sporta u Opširnije »

Konačne rang liste za upis kandidata bez položenih ispita državne mature

Konačne rang liste za upis kandidata bez položenih ispita državne mature. Kandidati koji su ostvarili pravo na upis. Konačna rang lista kandidata s pravom upisa – preddiplomski stručni studij Menadžment turizma i Opširnije »

Služba za studentske poslove – radno vrijeme

Obavještavaju se studenti, nastavnici i suradnici da je uredovno radno vrijeme Službe za studentske poslove u razdoblju od 27. srpnja do 31. kolovoza 2015., svakim radnim danom, od 08:00 do 11:00 sati. Opširnije »

Raspored upisa kandidata na prvu godinu preddiplomskih stručnih studija u ak. god. 2015/2016.

Raspored upisa kandidata na prvu godinu preddiplomskih stručnih studija Međimurskog veleučilišta u Čakovcu u ak. god. 2015.-2016. Opširnije »

Oportunitetni troškovi

Oportunitetni-troškovi Opširnije »

Privremene rang liste za upis kandidata bez položenih ispita državne mature

Privremene rang liste za upis kandidata bez položenih ispita državne mature Privremena rang lista za upis kandidata bez položenih ispita državne mature – preddiplomski stručni studij Menadžment turizma i sporta Privremena rang Opširnije »

Kandidati za izbor dekana

Kandidati za izbor dekana/ice su: doc. dr. sc. Nevenka Breslauer, prof. v. š. mr. sc. Bruno Trstenjak, v. pred. Program rada Nevenka Breslauer Program rada Bruno Trstenjak Opširnije »

Naslovnica

Preddiplomski stručni studij Računarstvo

Preddiplomski stručni studij Menadžment turizma i sporta

Preddiplomski stručni studij Održivi razvoj

Specijalistički diplomski stručni studij Menadžment turizma i sporta