Privremena regulacija prometa na području Tehnološkog parka Međimurje

Obavještavamo vas da će od 30. studenog do 4. prosinca 2015. privremeno regulirati promet na području TEHNOLOŠKOG PARKA MEĐIMURJE (područje  bivše vojarne). Zatvara se zapadni ulaz, ulaz od bivšeg GK Međimurje i Opširnije »

Uspostavljena suradnja s tvrtkom Edtmayer, Austria

Održan je sastanak s predstavnicima tvrtke Edtmayer i Međimurska hidrogradnja oko buduće suradnje strućnog studija Održivog razvoja, a vezano uz obnovljive izvore energije. Suradnja će se odvijati u obrazovnom i istraživačkom smjeru. Opširnije »

Plastičnim čepovima do skupih lijekova

Dana 10.11. održano je uvodno predavanje o Humanitarnoj akciji “Plastičnim čepovima do skupih lijekova” koje je održao Emil Vibović, predsjednik Udruge oboljelih od leukemije i leukoma Hrvatske. Akcija će se na inicijativu Opširnije »

Gospodarski savjet nastavio svoj rad u 2015-2016 godini

Gospodarski savjet nastavio je svoj rad u novoj 2015-2016 godini u novom sazivu. Opširnije »

“Plastičnim čepovima do skupih lijekova”

Obavještavaju se studenti, nastavnici i suradnici da će se u utorak, 10. studenog 2015., održati uvodno predavanje Humanitarne akcije “Plastičnim čepovima do skupih lijekova”. Predavanje će održati Emil Vibović – predsjednik Udruge Opširnije »

Gostujuće predavanje Rhodesnow predstavnika iz Grčke

Obavještavaju se svi studenti da će u srijedu, 11.11.2015., veleučilište posjetiti predstavnici Rhodesnow-a iz Grčke. Rhodesnow je poduzeće specijalizirano za turistički menadžment i marketing, a djeluje kao konzultant za ljudske resurse velikom Opširnije »

Međunarodni kongres studenata turizma i hotelijerstva u Novom Sadu

Poziv studentima za sudjelovanje na II. MEĐUNARODNOM KONGRESU STUDENATA TURIZMA I HOTELIJERSTVA – #MEKST2015, NOVI SAD 27.11. – 29.11.2015. Pozivno pismo 2015 Prijava za Novi Sad Opširnije »

Rang lista kandidata s pravom upisa

Rang lista kandidata s pravom upisa u prvu godinu specijalističkog diplomskog stručnog studija Menadžment turizma i sporta. Rang lista kandidata s pravom upisa u prvu godinu specijalističkog diplomskog stručnog studija Menadžment turizma Opširnije »

Privremena rang lista kandidata

Rang lista kandidata prijavljenih za upis na specijalistički diplomski stručni studij Menadžment turizam i sporta Opširnije »

Potpisan sporazum o suradnji između Oracle akademije i Međimurskog veleučilišta u Čakovcu

U prostorijama Međimurskog veleučilišta je u utorak, 20. listopada 2015. predstavljena Oracle akademija. Oracle Academija je sa svojim komponentama koje se dotiču programiranja u Javi i upravljanja bazama podataka zanimljiv studijima vezanim Opširnije »

Naslovnica

Preddiplomski stručni studij Računarstvo

Preddiplomski stručni studij Menadžment turizma i sporta

Preddiplomski stručni studij Održivi razvoj

Specijalistički diplomski stručni studij Menadžment turizma i sporta