Konačne rang liste za upis kandidata bez položenih ispita državne mature

Konačne rang liste za upis kandidata bez položenih ispita državne mature. Kandidati koji su ostvarili pravo na upis. Konačna rang lista kandidata s pravom upisa – preddiplomski stručni studij Menadžment turizma i Opširnije »

Služba za studentske poslove – radno vrijeme

Obavještavaju se studenti, nastavnici i suradnici da je uredovno radno vrijeme Službe za studentske poslove u razdoblju od 27. srpnja do 31. kolovoza 2015., svakim radnim danom, od 08:00 do 11:00 sati. Opširnije »

Raspored upisa kandidata na prvu godinu preddiplomskih stručnih studija u ak. god. 2015/2016.

Raspored upisa kandidata na prvu godinu preddiplomskih stručnih studija Međimurskog veleučilišta u Čakovcu u ak. god. 2015.-2016. Opširnije »

Oportunitetni troškovi

Oportunitetni-troškovi Opširnije »

Privremene rang liste za upis kandidata bez položenih ispita državne mature

Privremene rang liste za upis kandidata bez položenih ispita državne mature Privremena rang lista za upis kandidata bez položenih ispita državne mature – preddiplomski stručni studij Menadžment turizma i sporta Privremena rang Opširnije »

Kandidati za izbor dekana

Kandidati za izbor dekana/ice su: doc. dr. sc. Nevenka Breslauer, prof. v. š. mr. sc. Bruno Trstenjak, v. pred. Program rada Nevenka Breslauer Program rada Bruno Trstenjak Opširnije »

Prijava na studomat putem AAI od 1.7.2015. godine

Obavještavaju se svi studenti da je od danas 1.7.2015. godine došlo do promjene u načinu spajanja na studomat. Promjena se očituje u tome da će od 1.7.2015. pa do 31.8.2015. godine prijava biti moguća Opširnije »

Poziv studentima za volontiranje – Europske igre mladih sportaša s invaliditetom, Varaždin 16.-19. srpnja 2015. godine

Pozivamo sve studente da se uključe kao volonteri u Europske igre mladih sportaša s invaliditetom do 21. godine, koje Hrvatski paraolimpijski odbor organizira u Varaždinu od 16.-19. srpnja 2015. godine (plivanje, boćanje, Opširnije »

Natječaj za upis studenata na prvu godinu studija

Natječaj za upis studenata na prvu godinu izvanrednog preddiplomskog stručnog studija Održivi razvoj i specijalističkog diplomskog stručnog studija Menadžment turizma i sporta. Natječaj se odnosi na kandidate za upis bez položenih ispita Opširnije »

Naslovnica

Preddiplomski stručni studij Računarstvo

Preddiplomski stručni studij Menadžment turizma i sporta

Preddiplomski stručni studij Održivi razvoj

Specijalistički diplomski stručni studij Menadžment turizma i sporta