European project and public management

Međimursko veleučilište u Čakovcu u suradnji s FH Joanneum (Austrija), International Business School of Austria i California Lutheran University (SAD) vas pozivaju na predstavljanje visoko inovativnog master programa EUROPEAN PROJECT AND PUBLIC Opširnije »

Erasmus natječaj 2014.-2015.

Natječaj ERASMUS 2014.-15. Opširnije »

Internship – iskustvo studenta

Šaljem Vam “priču” o prvih mjesec dana internship-a ako studenti možda žele čuti. Odlaskom na stručnu praksu (internship) studenti su suočeni s milijun izazova, ali i milijun mogućnosti. Tako je moja započela Opširnije »

Privremena regulacija prometa za vrijeme radova

Poštovani, u ponedjeljak 23.02.2015. započeti će radovi na postavi novih elektroenergetskih kabela za svaku zgradu unutar kruga vojarne.  Budući da se radi o iskopima i radovima koji se izvode ispred zgrada u kojima Opširnije »

Stipendien des Freistaates Bayern für Deutsch-Sommerkurse in Bayern 2015

Sehr geehrte Damen und Herren, es freut mich, Sie auf die Stipendien des Freistaates Bayern für Deutsch-Sommerkurse in Bayern 2015 hinweisen zu können. Die Stipendien beinhalten Kursgebühr, Unterkunft und Verpflegung. Bewerben können Opširnije »

Projekt Mladi, vrijedni, aktivni!

Projekt Mladi, vrijedni, aktivni! koji partnerski provode Međimursko veleučilište u Čakovcu, Autonomni centar – ACT  i CEDRA Čakovec poziva studente na predavanja: “Što su udruge i što rade udruge za mlade” u utorak, 27.  Opširnije »

Obavijest o nastupnom predavanju

Obavještavaju se svi studenti, vanjski suradnici i nastavnici da će se u petak, 30.01., s početkom u 14:00 sati na Medimurskom veleučilištu u Čakovcu održati nastupno predavanje na temu “Rendgensko zračenje”, pristupnice Opširnije »

Pravilnik o završnom radu, završnom ispitu i završetku preddiplomskih stručnih studija i specijalističkog diplomskog stručnog studija

Obavještavaju se svi studenti da je na dan 16.01. stupio na snagu novi Pravilnik o završnom radu, završnom ispitu i završetku preddiplomskih stručnih studija i specijalističkog diplomskog stručnog studija. PRAVILNIK Studenti koji Opširnije »

Međunarodni božićni odbojkaški turnir u Dubrovniku

Odbojkaška ekipa MEV-a sudjelovala je na Međunarodnom božićnom turniru u Dubrovniku od 18. prosinca do 21. prosinca. Od ukupno 6 ekipa, naše djevojke osvojile su 4. mjesto. Pobjedom protiv domaćina sa Sveučilišta Opširnije »

Poziv studentima na predavanje

Obavještavaju se svi studenti da će se u ponedjeljak, 12.01., u 09:00 sati (predavaonica 18) održati stručno predavanje povodom obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv raka vrata maternice. Organizator predavanja je Županijska liga Opširnije »

Natječaj za suradnika na projektu

Poništenje dijela natječaja – suradnik na projektu Natječaj – suradnik na projektu   Opširnije »

Naslovnica

 

Preddiplomski stručni studij Računarstvo

Preddiplomski stručni studij Menadžment turizma i sporta

Preddiplomski stručni studij Održivi razvoj

Specijalistički diplomski stručni studij Menadžment turizma i sporta