Uvodna riječ dekana

O veleučilištu
O veleučilištu

URED DEKANA
+385 (0)40 396 989
ured-dekana@mev.hr

REFERADA
+385 (0)40 396 999
referada@mev.hr

KNJIŽNICA
+385 (0)40 396 985
knjiznica@mev.hr

JEDINSTVENA PRISTUPNA TOČKA ZA KOMUNICIRANJE I PRIMANJE ELEKTRONIČKIH PISMENA
pisarnica@mev.hr

 

Poštovane studentice i studenti,

čast nam je što ste izabrali našu ustanovu za Vaše daljnje školovanje na jednom od stručnih studija: Računarstvo, Menadžment turizma i sporta i Održivi razvoj. Za nas je to veliko zadovoljstvo, ali i velika obaveza, jer Vaša očekivanja želimo ispuniti na najkvalitetniji način.

Glavni cilj našeg Veleučilišta je pružiti svim studentima kvalitetno obrazovanje, odnosno teorijska i praktična znanja iz područja računarstva,  menadžmenta turizma i sporta i održivog razvoja. Naša društvena odgovornost i važnost obrazovanja u današnje vrijeme iziskuje od nas permanentno usavršavanje svih nastavnika kako bismo Vam prenijeli najnovije spoznaje i saznanja vezana uz Vaše obrazovanje.

Studenti su danas svjesni važnosti obrazovanja i konkurentnosti nastavnog programa koji ih priprema za stvarne i aktualne potrebe na tržištu rada. Uz trud i angažman kroz nastavu, studenti ulažu godine svog života te po završetku studija očekuju da ih se prepozna na tržištu.

Shvatite školovanje na Veleučilištu samo kao stepenicu u Vašem cjeloživotnom obrazovanju i Vašoj karijeri. Vodite se motom da znanje i kompetencije koje ćete steći na Veleučilištu što bolje iskoristite te da ih konstantno nadograđujete. Tako ćete biti konkurentni na tržištu rada. Također, bit ćete spremni i za nastavak školovanja na srodnim fakultetima, ako odlučite upisati diplomski studij.

Želim Vam puno uspjeha u radu!

doc. dr. sc. Igor Klopotan

MEĐIMURSKO VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec
e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content