Predavanje Silvije Vig u okviru festivala znanosti

< Novosti
25. travnja 2024.
Predavanje Silvije Vig u okviru festivala znanosti

Predavanje Silvije Vig u okviru festivala znanosti

U okviru Festivala znanosti,  u srijedu 24.4.2024., u prepunoj dvorani Centra održivog razvoja na  Međimurskom veleučilištu u Čakovcu, održano je  predavanje dr.sc. Silvije Vig, autorica knjige Poslovna etika, udžbenika koji je osnovna literatura  na kolegiju Etički menadžment, na diplomskog studiju Menadžment turizma i sporta.. 

Predavanju na temu: Etika u poslovanju: Izazovi i mogućnosti, prisustvovali su nastavnici,  zajedno sa studentima iz  svih godina studija Menadžmenta turizma i sporta, kao i studenti treće godine, studija Računarstvo, a zanimljivo  predavanje bilo je prepuno primjera iz bogate prakse predavačice.

Dr.sc. Silvija Vig  autorica je brojnih znanstvenih radova i predavačica  na visokoškolskim ustanovama, konzultantica i trenerica u svojem poduzeću, specijalizirana u području usklađenosti, etike i antikorupcije, te je  članica odbora Komisije za društveno odgovorno poslovanje i borbu protiv korupcije Međunarodne trgovačke komore - ICC Hrvatska.

MEĐIMURSKO VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec
e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764
Copyright © 2024
Politika privatnosti
Uvjeti korištenja
Sva prava pridržana
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content