O studiju

Stručni prijediplomski studij Održivi razvoj

Osnovni cilj studija Održivi razvoj usmjeren je na obrazovanje i stjecanje specijaliziranih kompetencija u interdisciplinarnom području kroz tri studijska smjera: termotehničko strojarstvo, ekoinženjerstvo i održiva gradnja.

STRUČNI NAZIV ZAVRŠETKOM STUDIJA

Prvostupnik/prvostupnica inženjer/inženjerka održivog razvoja

SMJEROVI

Održiva gradnja

Izobrazba na smjeru Održive gradnje usmjerena je na stjecanje kompetencija za poslove sudjelovanja u arhitektonskom i urbanističkom planiranju i projektiranju uz primjenu osnovnih načela energetske učinkovitosti te u dimenzioniranju konstrukcija, poslove organizacije i tehnologije gradnje, primjene tradicionalnih i suvremenih materijala u održivom graditeljstvu, upravljanja i održavanja objekata, energetskog certificiranja zgrada te vođenja i upravljanja malim tvrtkama.

Termotehničko strojarstvo

Izobrazba na smjeru Termotehničkog strojarstva usmjerena je na stjecanje kompetencija za cijeli proces proizvodnje: poslove vođenja, održavanja i organizacije proizvodnje te za znanje o tehnologijama i tehnološkim postupcima u proizvodnji.

Ekoinženjerstvo

Izobrazba na smjeru Inženjerstva zaštite okoliša usmjerena je na stjecanje kompetencija za poslove u upravnim i komunalnim službama, na objektima očuvanja okoliša, za rad u projektnim i konzultantskim tvrtkama koje se bave zaštitom voda, zbrinjavanjem otpada i izradom studija vezanih za utjecaj na okoliš. 

MEĐIMURSKO VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec
e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764
Copyright © 2024
Politika privatnosti
Uvjeti korištenja
Sva prava pridržana
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content