logo-main
< Naslovna
7. kolovoza 2023.
Natječaj za subvencionirano stanovanje u Studentskom domu Čakovec za ak. g. 2023. 2024.

Natječaj za subvencionirano stanovanje u Studentskom domu Čakovec za ak. g. 2023. 2024.

Cijeli tekst natječaja i natječajnu dokumentaciju možete  preuzeti na poveznici:

https://studomck.mev.hr/hr_HR/natjecaj/javni-natjecaj-za-dodjelu-prava-na-subvencionirano-stanovanje-studenata-u-redovitom-statusu-u-studentskom-domu-cakovec-u-akademskoj-godini-2023-2024.,

(sve je u jednoj komprimiranoj datoteci), osim Obrasca A i Izjave o članovima zajedničkog kućanstva (u nastavku obrasca A) koji se kreiraju nakon prijave na poveznici https://websc.mev.hr/sc/2/login/student.

Nakon što proučite natječaj i natječajnu dokumentaciju kliknite na gornju poveznicu, kliknite na Registracija, upišite svoj OIB i popunite prijavu (Obrazac A) i u nastavku Izjavu o članovima zajedničkog kućanstva. Na mail će vam stići korisničko ime i lozinka koja omogućuje pristup prijavi za radi eventualnog ispravka i  pregleda rezultata. Nakon toga se ta dva popunjena dokumenta ispišu, potpišu i šalju s ostalom dokumentacijom.

Na natječaj se mogu javiti studenti u redovitom statusu Međimurskog veleučilišta u Čakovcu i studenti u redovitom statusu Sveučilišta u Zagrebu Učiteljski fakultet – Odsjek u Čakovcu.

Svi studenti u redovitom statusu koji studiraju ili će studirati u Čakovcu u akademskoj godini 2023./2024. mogu se prijaviti i za dodjelu prava na subvencionirano stanovanje kod privatnih stanodavaca u Čakovcu i to na natječaj koji provodi Studentski centar Varaždin. Iznimno, studenti Sveučilišta u Zagrebu, Učiteljski fakultet – Odsjeka u Čakovcu također se mogu prijaviti i za dodjelu prava na subvencionirano stanovanje u  studentskim domovima Studentskog centra Varaždin.

Prijave se podnose od 5. srpnja 2023. do 21. srpnja 2023. osobno ili preporučenom poštom na adresu: Međimursko veleučilište u Čakovcu, Bana Josipa Jelačića 22/a, 40000 Čakovec uz naznaku „PRIJAVA ZA SMJEŠTAJ ZA STUDENTSKI DOM ČAKOVEC“, u zatvorenoj omotnici.

Referade odnosno službe za studentske poslove Sveučilišta u Zagrebu Učiteljski fakultet – Odsjeka u Čakovcu i referada Međimurskog veleučilišta u Čakovcu ovjeravati će B obrasce koji su dio obvezne dokumentacije do 21. srpnja 2023.

Od ove godine i studenti Međimurskog veleučilišta u Čakovcu moraju svoje B obrasce sami ovjeriti u referadi Veleučilišta (osobno ili mailom). Način dostave obrasca objašnjen je u sklopu natječajne dokumentacije.

Također, skrećemo pozornost na novi Pravilnik o uvjetima i načinu ostvarivanja prava studenata u redovitom statusu na subvencionirano stanje Ministarstva znanosti i obrazovanja, pa molimo studente da dobro prouče novi Pravilnik kao i svu ostalu natječajnu dokumentaciju.

Sve potrebne informacije mogu se dobiti na e-mail: studentski.dom@mev.hr

 Natječajna dokumentacija

Dodatni sadržaji Studentskog doma Čakovec
Praonica rublja
Čitaonica
Knjižnica
Soba za sport i rekreaciju
Restoran

Kontakt

Studentski dom Čakovec
Međimursko veleučilište Čakovec
Bana Josipa Jelačića 22 G
40 000 Čakovec
T: 040 396 982
E: studentski.dom@mev.hr
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content