Programi, programski paketi i aplikacije

Studentske informacije

Microsoft

Azure Dev Tools for Teaching

Prije se taj paket cijeli zvao Microsoft Imagine a namijenjen je visokoškolskim ustanovama koje se između ostalog bave razvojem u području računalnih, inženjerskih i informacijskih sustava. Međimursko veleučilište ovim sporazumom dobiva na korištenje sav trenutno postojeći Microsoft softver uključujući operativne sustave, serverska rješenja i razvojne alate na period od 3 godine uz mogućnost skidanje direktno od Microsofta. Softver se mora koristiti za nastavne i istraživačke svrhe, uz ograničenje da ne može biti korišten za vođenje infrastrukture ustanove, te ne smije se davati trećim osobama. Djelatnici, profesori i studenti mogu zatražiti softver (stručni studij Računarstvo, Menadžment turizma i sporta te Održivi razvoj) koji će instalirati na svoja osobna računala, te ga koristiti za edukacijske i istraživačke svrhe. 

Svoje korisničke račune za Azure ostvarujete na način da nakon upisa na ustanovu automatski se kreira vaš račun na Azure te prijavom putem donjem link sa vašim AAI imate pristup. Po isteku statusa studenta na ustanovi briše se vaš AAI a time i vaš račun na Azure

AZURE PORTAL – Microsoft paketi  (nakon prijave sa AAI odaberete DASHBOARD->ALL SERVICES->EVERYTHING->OTHER->EDUCATION)

Microsoft Live@edu

OPŠIRNIJE

Microsoft Virtual Academy

OPŠIRNIJE

progeCAD 2014

Veleučilište je dobilo korištenje licence za programski paket progeCAD 2014. Program za vlastitu upotrebu mogu dobiti i studenti. Za sve informacije o programu, licenci te kako ga dobiti na korištenje možete se obratiti sistem administratoru.

Više o samom programu možete naći OVDJE

Program se može skinuti na ovom LINKU

Solidworks

Od akademske godine 2017/2018 studenti mogu kod sistem administratora u kabinetu 11 zatražiti i dobiti account na Solidworks portalu putem kojeg mogu skinuti različite vrste programa vezane uz Solidworks.

FREE AUTOCAD AUTODESK – STUDENTSKA VERZIJA

ARHICAD – STUDENTSKA VERZIJA

FREECAD

MEĐIMURSKO VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec
e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764
Copyright © 2024
Politika privatnosti
Uvjeti korištenja
Sva prava pridržana
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content