UniSport futsal liga - MEV na korak do plasmana na završnicu

< Novosti
1. prosinca 2023.
UniSport futsal liga - MEV na korak do plasmana na završnicu

UniSport futsal liga - MEV na korak do plasmana na završnicu

U organizaciji Hrvatskog akademskog sportskog saveza, u dvorani Graditeljske škole Čakovec 30. studenoga odigrane su dodatne UniSport futsal kvalifikacije za Regiju Sjever.

Natjecale su se četiri ekipe: Međimursko veleučilište u Čakovcu, Sveučilište u Zadru, Sveučilište u Slavonskom Brodu i Sveučilište VERN. Riječ je o dodatnim kvalifikacijama u kojima su nastupale drugoplasirane ekipe s prijašnjeg turnira, od kojih jedna ide u završni turnir.

– Pripremamo se koliko se možemo u sklopu nastave tjelesne i zdravstvene kulture koja se na Veleučilištu redovito provodi. Osim u futsalu, MEV sudjeluje u ženskom rukometu, ženskoj odbojci i individualnim sportovima na završnici koja se održava krajem svibnja u Poreču – rekao je uoči dodatnih kvalifikacija voditelj ekipe MEV-a Tomislav Hublin, inače profesor na Veleučilištu.

Podsjetimo, riječ je o najprestižnijem natjecanju nacionalnog sveučilišnog sportskog sustava i, kako je rekao dekan MEV-a dr. sc. Igor Klopotan, to je odlična prilika za studente da se istaknu u sportu, rekreiraju, opuste i pokažu natjecateljski duh.

Nakon zahtjevne i napete utakmice protiv ekipe Sveučilišta VERN, pobjedu je odnijela ekipa MEV-a, nakon čega je uslijedio okršaj s ekipom Sveučilišta u Zadru koja je odnijela pobjedu i time se plasirala u završni dio turnira.

MEĐIMURSKO VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec
e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764
Copyright © 2024
Politika privatnosti
Uvjeti korištenja
Sva prava pridržana
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content