UniSport futsal kvalifikacije

< Novosti
8. studenoga 2023.
UniSport futsal kvalifikacije

UniSport futsal kvalifikacije

U srijedu su u dvorani Graditeljske škole Čakovec održane UniSport futsal kvalifikacije za regiju sjever. U Čakovcu su se okupile ekipe Međimurskog veleučilišta u Čakovcu, Sveučilišta Sjever i Veleučilišta Ivanić-Grad. Dekan MEV-a Igor Klopotan izrazio je zadovoljstvo što je takvo natjecanje stiglo u Čakovec.

Nakon kompletiranja lige, odigrat će se sedam natjecateljskih kola u skupinama „sjever” i „jug”, putem kojih će četiri najbolje plasirane ekipe ostvariti nastup na nacionalnoj završnici – UniSport Finals, kada će se odigravati polufinalni i susreti za medalje.

U prvoj utakmici Sveučilište Sjever bilo je bolje od Međimurskog veleučilišta s rezultatom 7:4, dok su u drugoj utakmici snage odmjerile ekipe Veleučilišta Ivanić-Grad i Sveučilišta Sjever, pri čemu je Sveučilište ponovo odnijelo pobjedu, i to s rezultatom 4:0. Posljednji jučerašnji ogled između momčadi MEV-a i Veleučilišta Ivanić-Grad završio je s rezultatom 10:5.

Prvo mjesto tako je zauzelo Sveučilište Sjever, drugo ekipa MEV-a, a treće je pripalo ekipi Veleučilišta Ivanić-Grad, što je Sjever plasiralo u završnicu Futsal natjecanja, dok je MEV s jednom pobjedom i jednim porazom izborio dodatne kvalifikacije.

Podsjetimo, riječ je o najprestižnijem natjecanju nacionalnog sveučilišnog sportskog sustava i, kako je rekao dekan MEV-a dr. sc. Igor Klopotan, to je odlična prilika za studente da se istaknu u sportu, rekreiraju, opuste i pokažu natjecateljski duh.

MEĐIMURSKO VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec
e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764
Copyright © 2024
Politika privatnosti
Uvjeti korištenja
Sva prava pridržana
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content