Tribina s međimurskim sportskim legendama

< Novosti
19. listopada 2023.
Tribina s međimurskim sportskim legendama

Tribina s međimurskim sportskim legendama

Studenti 3. godine preddiplomskog studija Menadžment turizma i sporta na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu ponovno pokreću tribine s najvećim Međimurskim sportskim legendama, u kojima će voditi zanimljive razgovore i rasprave sa značajnim ljudima iz svijeta sporta.

Obzirom da su prošle tribine s najvećim međimurskim sportskim legendama polučile veliki uspjeh i ove godine studenti 3. godine preddiplomskog studija Menadžmenta turizma i sporta, smjer Sport na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu, uz potporu svojih mentora, ponovno pokreću održavanje tribina. Do sada su u fokusu tribina bili uspješni sportaši s područja Međimurja, no ove će godine svoje mjesto pod svjetlom reflektora dobiti sportski djelatnici koji su također znatno doprinijeli razvoju međimurskog sporta, svojim angažmanom u sportskoj zajednici ili odgajanjem mnogih generacija sportaša. Cilj ovih tribina je studentima omogućiti stjecanje praktičnog iskustva u organizaciji nekog događaja, komunikaciji s medijima i odnosima s javnošću.

Tribine će se održavati jedanput na mjesec, a ukupno će se održati četiri tribine s različitim gostima i različitim timovima studenata koji će ih organizirati i voditi. Tribine su otvorenog tipa, a održavat će se na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu i putem live eventa na Facebook stranici MEV-a. Posjetitelji će također imati priliku ući u interakciju s gostima i postavljati pitanja.

Prva tribina održat će se  24. listopada 2023. godine u 19.00 sati u velikoj dvorani Centra za održivi razvoj MEV-a. Prvi gost će biti poznati međimurski sportski djelatnik i član Hrvatske gorske službe spašavanja Miodrag Novosel - Cico, iz Čakovca.

Miodrag Novosel je istaknuti član sportske zajednice, direktor gradskog poduzeća EKOM d.o.o. koje je, između ostalog, zaduženo za održavanje kompletne sportske infrastrukture u vlasništvu Grada Čakovca. Tako Miodrag Novosel, između ostalog, vodi računa o tome da čakovečki nogometaši igraju na dobro pripremljenim terenima, a svi posjetitelji gradskih bazena sigurno uživaju u blagodatima plivanja.

Uz to, Miodrag Novosel je i dugi niz godina aktivni član Hrvatske gorske službe spašavanja, a danas obnaša dužnost tajnika HGSS - Stanice Čakovec.

MEĐIMURSKO VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec
e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764
Copyright © 2024
Politika privatnosti
Uvjeti korištenja
Sva prava pridržana
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content