Terenska nastava u centru Med dvemi vodami - Centar za posjetitelje Križovec

< Novosti
15. siječnja 2024.
Terenska nastava u centru Med dvemi vodami - Centar za posjetitelje Križovec

Terenska nastava u centru Med dvemi vodami - Centar za posjetitelje Križovec

Dana 11. siječnja 2024. godine, u sklopu kolegija Menadžment neprofitnih organizacija u turizmu i sportu, održana je terenska nastava za studente završne godine diplomskog studija Menadžment turizma i sporta. Pod vodstvom nositeljice kolegija Mirjane Trstenjak, studenti su posjetili javnu ustanovu „Med dvemi vodami“ u pitoreskom međimurskom mjestašcu Križovec.

U prostorijama 200-godišnje međimurske hiže, prenamijenjene u multimedijske prostorije, sufinanciranjem iz fonda Europske unije za regionalni razvoj, studente su o djelatnostima centra informirali ravnatelj Siniša Golub, voditeljica centra Ivana Rojko i stručna voditeljica Mihaela Mesarić, koja je i vanjska suradnica na Međimurskom veleučilištu. Po dobivenim informacijama o samom načinu funkcioniranja i organizacijskoj problematici s kojom se suočavaju djelatnici centra „Med dvemi vodami“, studenti su, u pratnji domaćina obišli i sam Centar.

Tijekom obilaska, na zanimljiv i interaktivan način, upoznati su s izloženim biljnim i životinjskim vrstama međimurskog kraja oko Mure i Drave te o važnosti rijeka na lokalnoj i međunarodnoj razini.

Posjet centru Med dvemi vodami završen je u suvenirnici, preko koje se prodajom osmišljenih prigodnih suvenira, djelomično financira daljnje širenje i opremanje centra.

Svi studenti su dobili knjigu „Med dvemi vodami“o nastanku Centra i kalendar, a na kraju su se upisali u knjigu dojmova u kojoj se već nalaze brojne pozitivne recenzije lokalnih posjetitelja i gostiju iz inozemstva.

MEĐIMURSKO VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec
e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764
Copyright © 2024
Politika privatnosti
Uvjeti korištenja
Sva prava pridržana
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content