Studenti na djelu: Kreativnost u službi edukacije

< Novosti
18. travnja 2024.
Studenti na djelu: Kreativnost u službi edukacije

Studenti na djelu: Kreativnost u službi edukacije

10. i 11. svibnja 2024. u Centru znanja Međimurske županije održava se STE(A)M festival u organizaciji Javna ustanova za razvoj Međimurske županije REDEA i Europe Direct Čakovec.

Naši studenti 1. godine specijalističkog diplomskog studija Menadžment turizma i sporta preuzeli su kreativnu ulogu u organizaciji drugog dana STE(A)M festivala.

Kao dio kolegija Promocija turističke destinacije, studenti su izazvani da osmisle i predstave inovativne promocijske i animacijske aktivnosti za dan festivala posvećen obiteljima i djeci. Studente je motivirala misija da STE(A)M približe svakom djetetu pa su prezentirali promotivne aktivnosti i načine kako potaknuti znatiželju i ostvariti veći broj posjetitelja festivala.

Pozivamo vas da dovedete svoje obitelji na ovaj edukativan događaj koji slavi znanost, tehnologiju, umjetnost i inženjerstvo u srcu Međimurja!

MEĐIMURSKO VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec
e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764
Copyright © 2024
Politika privatnosti
Uvjeti korištenja
Sva prava pridržana
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content