Sporazumi o suradnji

< Novosti
7. lipnja 2023.
Sporazumi o suradnji

Sporazumi o suradnji

Potpisanim sporazumima MEV se pozicionirao kao ključna obrazovna ustanova na sjeveru Hrvatske

Međimursko veleučilište u Čakovcu sklopilo je sporazum s Varaždinskom županijom, Gradom Lepoglava te Veleučilištem Hrvatsko zagorje Krapina prema kojem će se buduća zajednička suradnja ostvariti na znanstvenom, nastavnom i stručnom području.

Suradnja podrazumijeva uključivanja u nacionalne odnosno međunarodne stručne, znanstveno-istraživačke programe kao i suradnju u području obrazovanja odraslih. Potpisnice sporazuma zajednički bi radili i na unapređenju studentskog standarda do organizacije znanstvenih i stručnih skupova, seminara i radionica.

Jedan od važnijih dijelova postignutog sporazuma je i razmjena stručnih iskustava kroz zajedničko sudjelovanje stručnjaka svih potpisnica na rješavanju problema iz prakse. Tu je i razmjena iskustva i informacija te međusobna pomoć i stručna suradnja na područjima zajedničkog interesa.

Sporazume su uz dekana MEV-a doc.dr.sc. Igora Klopotana potpisali župan Varaždinske županije Anđelko Stričak, gradonačelnik Lepoglave Marijan Škvarić, dekan Veleučilišta Hrvatsko zagorje Krapina Nenad Sikirica i koordinator područnih ureda HBOR-a i voditelj Područnog ureda HBOR-a za sjeverozapadnu Hrvatsku te član Gospodarskog savjeta MEV-a Tomislav Marković.

MEĐIMURSKO VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec
e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764
Copyright © 2024
Politika privatnosti
Uvjeti korištenja
Sva prava pridržana
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content