Prijave za studente za sudjelovanje na ovogodišnjem Career Speed Datingu

< Novosti
16. studenoga 2022.
Prijave za studente za sudjelovanje na ovogodišnjem Career Speed Datingu

Prijave za studente za sudjelovanje na ovogodišnjem Career Speed Datingu

Prijave studentica i studenata za ovogodišnje izdanje Career Speed Datinga su u tijeku! Događaj će se održati 15. prosinca 2022. godine u online izdanju, a svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti do petka, 25. studenog 2022. godine. Organizatori događaja, Centar karijera FER-a i studentska udruga eSTUDENT, pozivaju vas da se prijavite putem poveznice i maksimalno iskoristite svojih 8 minuta!

Pitate se zašto se prijaviti? 

  • Career Speed Dating jedinstveni je događaji koji će na jednom mjestu - ove godine u online izdanju, povezati studentice i studente te predstavnike poduzeća koji žele upoznati ambiciozne buduće inženjerke i inženjere.
  • Imat ćete priliku upoznati predstavnike poduzeća kroz osmominutne informativne razgovore.
  • Ove godine sudjeluju 54 poduzeća podijeljena u 9 skupina koje se razlikuju po stručnim interesima i željenim profilima studentica i studenata. Vaša najveća prednost je što samostalno birate s kojom ćete skupinom poduzeća dejtati ovisno o vašim interesima.
  • Career Speed Dating sjajna je prilika da usavršite svoje prezentacijske vještine i upoznate predstavnike poduzeća čije vas područje rada zanima.
  • Uz to, nakon informativnog razgovora dobit ćete, ali i dati, povratnu informaciju na protekli razgovor.

Create Your Core Connection!

Uzmite stvar u svoje ruke i prijavite se za Career Speed Dating do 25. studenog 2022. godine! Koje skupine poduzeća mogu biti vaše dejting opcije provjerite na poveznici, a za više informacija pratite službenu stranicu događaja te Instagram, LinkedIn i Facebook profil.

MEĐIMURSKO VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec
e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764
Copyright © 2024
Politika privatnosti
Uvjeti korištenja
Sva prava pridržana
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content