Presentation skills

< Novosti
8. ožujka 2023.
Presentation skills

Presentation skills

Presentation skills projekt je koji studentima nudi opciju razvijanja vlastitih komunikacijskih i prezentacijskih sposobnosti.  Podršku projektu pruža akademska zajednica i privatni sektor Varaždinske i Međimurske županije, a i šire.

Ovaj društveni projekt edukativnog karaktera provoditi će se kroz dva tjedna organizirati predavanja o specifičnim temama. Studenti se trebaju prijaviti putem linka kako bi mogli pristupiti samom predavanju.

Proteklih godina, Presentation skills bio je case study natjecanje na kojem su studenti poduzećima predstavljali svoju poslovnu ideju prezentirajući je, no danas je projekt namijenjen u drugu svrhu kao što je produbljivanje komunikacijskihsocijalnih i prezentacijskih vještinasakupljanje samopouzdanja kada se govori pred mnoštvom, razvijanje liderstva i govorništva, razvijanje multimedijske vještine prezentiranja i umijeće grafičkog dizajna.

Kako bi studenti saznali za ovaj projekt i kakve benefite im donosi, Zamolila bih Vas da podijelite ovu informaciju o projektu Presentation skills kako bi omogućili studentima da svoj put prema budućnosti postupno počinju kvalitetno graditi.

MEĐIMURSKO VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec
e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content