Poziv na gostujuće predavanje i promociju knjige dr. sc. Miloša Trkulje

< Novosti
9. studenoga 2022.
Poziv na gostujuće predavanje i promociju knjige dr. sc. Miloša Trkulje

Poziv na gostujuće predavanje i promociju knjige dr. sc. Miloša Trkulje

Ugledni stručnjak iz područja sportskog marketinga i digitalizacije dr. sc. Miloš Trkulja održat će gostujuće predavanje na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu, pod nazivom “Digitalne perspektive marketinga u sportu početkom 21. stoljeća” i promociju knjige “Marketing sportskih događaja - Olimpijske igre 4.0 Revolution”.

Predavanje i promocija knjige će se održati u srijedu 16. studenog 2022. godine, s početkom u 16.00 sati u dvorani Centra za održivi razvoj.

Dr.sc. Miloš B. Trkulja rođen je 1967. godine u Beogradu. Magistarski studij završio je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, a doktorirao na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Banja Luci, na temu Uticaj digitalne globalizacije na marketing mega događaja. Od 1990. do 1998. godine radio je kao urednik/novinar u više medija i izvještavao s mnogobrojnih sportskih događanja. Zahvaljujući bogatom dugogodišnjem iskustvu u praksi, kao i akademskom radu, postavio je neke od važećih pristupa u marketingu sporta. Od 2000. do 2004. godine bio je član Komisije za marketing Predsedništva Košarkaškog Saveza Srbije i Crne Gore. Od 2008. do 2013. godine bio je član Komisije za kulturu i olimpijsko obrazovanje, Olimpijskog komiteta Srbije. Od 2005. do 2014. godine bio je direktor za javni sektor kompanije Microsoft u Srbiji. Danas je savjetnik za strateški razvoj najveće privatne IT kompanije u BiH, LANACO Informacione tehnologije iz Banja Luke. U dosadašnjem radu objavio je tri knjige, veliki broj znanstvenih radova i recenzija koje pobliže

objašnjavaju kompleksan odnos između marketinga, digitalnog svijeta i globalizacije. Sudjelovao je kao predavač na brojnim konferencijama u Srbiji, regiji Zapadnog Balkana, Velikoj Britaniji, SAD-u, Kanadi, Njemačkoj i Nizozemskoj. Za dosadašnji rad i postignute uspjehe dobio je više domaćih i međunarodnih priznanja i nagrada.

MEĐIMURSKO VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec
e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764
Copyright © 2024
Politika privatnosti
Uvjeti korištenja
Sva prava pridržana
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content