NE PROPUSTITE POSLJEDNJU TRIBINU S MEĐIMURSKIM SPORTSKIM LEGENDAMA

< Novosti
4. siječnja 2024.
NE PROPUSTITE POSLJEDNJU TRIBINU S MEĐIMURSKIM SPORTSKIM LEGENDAMA

NE PROPUSTITE POSLJEDNJU TRIBINU S MEĐIMURSKIM SPORTSKIM LEGENDAMA

Pozivamo sve studente i ljude željne inspiracije i uvida u svijet sporta, da nam se pridruže na posljednjoj tribini u ovoj sezoni. Studenti 3. godine prijediplomskog stručnog studija Menadžmenta turizma i sporta pripremaju poseban događaj u partnerstvu s Zajednicom sportskih udruga i saveza Međimurske županije i Zajednice sportskih udruga Grada Čakovca.
Datum i mjesto
Zabilježite 9. siječnja 2024. u svoj kalendar! U 19.00 sati, u velikoj dvorani Centra održivog razvoja MEV-a, očekuje vas nezaboravno iskustvo. Ako se ne možete pridružiti osobno, ne brinite – tribinu možete pratiti i uživo putem Facebook stranice MEV-a.
Zašto doći?
Prethodne tribine bile su dobro prihvaćene među studentima i javnosti, nudeći priliku za učenje iz prve ruke od osoba koje su oblikovale sportsku povijest županije. Ovaj put, posljednja gošća je doc.dr.sc. Nevenka Breslauer, profesorica i istaknuta osoba u svijetu sporta.
O gošći
Njena ljubav prema sportu nije ograničena samo na akademski svijet. Kao bivša dekanica i autorica brojnih znanstvenih radova, Nevenka Breslauer ostvarila je značajan uspjeh i u gimnastici, atletici i rukometu. Njezine priče i iskustva bit će neprocjenjivi izvor motivacije i znanja za sve studente i posjetitelje. Ovaj događaj je više od tribine; to je prilika da se povežete i naučite nešto novo. Pridružite se timu studenata i sportskih legendi u jedinstvenom iskustvu koje spaja sport, obrazovanje i menadžment.
Vidimo se tamo!

MEĐIMURSKO VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec
e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764
Copyright © 2024
Politika privatnosti
Uvjeti korištenja
Sva prava pridržana
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content