Ne propustite: Ekskluzivni uvid u svijet sporta s legendom kuglanja Anđelkom Crnčecom na MEV-u!

< Novosti
7. prosinca 2023.
Ne propustite: Ekskluzivni uvid u svijet sporta s legendom kuglanja Anđelkom Crnčecom na MEV-u!

Ne propustite: Ekskluzivni uvid u svijet sporta s legendom kuglanja Anđelkom Crnčecom na MEV-u!

Jeste li ikada željeli saznati kako izgleda svijet profesionalnog sporta iz prve ruke? Ili ste možda student koji teži karijeri u sportskom menadžmentu? Ako je odgovor da, onda imamo savršen događaj za vas!

Međimursko veleučilište u Čakovcu s ponosom najavljuje svoju treću tribinu, koja će se održati 13. prosinca 2023. u 19.00 sati, u velikoj dvorani Centra održivog razvoja. Ovaj događaj, organiziran od strane studentica 3. godine prijediplomskog stručnog studija Menadžmenta turizma i sporta, smjera Sport (Lana Biškup, Marijana Prekpalaj, Dorotea Puček, Hana Šantek, Valentina Goričanec), u partnerstvu s Zajednicom sportskih udruga i saveza Međimurske županije i Zajednice sportskih udruga Grada Čakovca, pruža jedinstvenu priliku da se upoznate s dinamikom i izazovima sportskog svijeta.

Anđelko Crnčec: više od sportaša

Anđelko Crnčec, gost treće tribine, poznat kao izuzetan kuglač, predsjednik je KK “Željezničar” i Međimurskog kuglačkog saveza, a podijelit će svoje bogato iskustvo i znanje. Njegov doprinos u sportu proširuje se i na administrativne uloge, uključujući pet mandata kao dopredsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Čakovca i ulogu u Izvršnom odboru Zajednicom sportskih udruga i saveza Međimurske županije. Kao dugogodišnji aktivni sportaš, trener i sportski dopisnik, Crnčec nudi jedinstveni uvid u svijet sporta i kuglanja.

Zašto posjetiti tribinu?

Imat ćete priliku postavljati pitanja i izravno komunicirati s Anđelkom Crnčecom. Tribina je odlična prilika za studente i mlade profesionalce da dobiju uvid u sportski menadžment i profesionalni sport iz prve ruke. Na tribini možete upoznati druge entuzijaste i profesionalce u sportu.

Kako sudjelovati?

Fizički Dolazak: Pridružite nam se uživo u velikoj dvorani Centra održivog razvoja.

Online pristup: Ako ne možete doći osobno, pridružite nam se putem live eventa na Facebook stranici MEV-a.

Iznenađenje za posjetitelje

Kao posebno iznenađenje, za sve posjetitelje uživo pripremili smo uzbudljivu nagradnu igru! Pravila će biti objavljena na tribini, a sretni pobjednik kući će odnijeti dvije karte za bowling. Ne propustite ovu izvrsnu priliku za zabavu i druženje.

MEĐIMURSKO VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec
e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content