Najava 3. panela MEV-a „Doživi turističke priče“

< Novosti
6. svibnja 2024.
Najava 3. panela MEV-a „Doživi turističke priče“

Najava 3. panela MEV-a „Doživi turističke priče“

Studenti MEV-a nastavljaju sa serijom panela „Doživi turističke priče“ te pozivaju sve zainteresirane na treći panel s temom „Razvoj turističke ponude destinacije“. Ovu zanimljivu temu približit će nam naši gosti kroz primjere iz njihovog poslovanja.

Gosti trećeg panela su Martina Blažinčić i Mladen Jakopović, dvoje stručnjaka koji svojim radom i trudom kontinuirano rade na razvoju ponude turističkih proizvoda, kao i same destinacije na sjeveru Hrvatske. Martina Blažinčić, voditeljica poslova u Accredo Centru, u promociji Međimurja kao turističke destinacije sudjeluje kroz razvoj ponude adrenalinskog parka te angažman lokalnih proizvođača. S druge strane, Mladen Jakopović, vlasnik OPG-a Jakopović, bavi se smještajnim kapacitetima i ekološkim uzgojem ljekovitog bilja čija ekološka kozmetika osvaja Hrvatsku.

Na ovom panelu pričati ćemo na koji način razvijati turistički proizvod, koji su izazovi i kako panelisti vide razvoj svog poslovanja, ali i budući smjer razvoja turističke ponude u ovom dijelu Hrvatske..

Studenti MEV-a pozivaju sve zainteresirane da posjete panel 7. svibnja 2024. godine u 18:30 sati u velikoj dvorani Centra održivog razvoja Međimurskog veleučilišta u Čakovcu.

MEĐIMURSKO VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec
e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764
Copyright © 2024
Politika privatnosti
Uvjeti korištenja
Sva prava pridržana
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content