MEĐIMURSKO VELEUČILIŠTE DOMAĆIN 3. TRIBINE S ANĐELKOM CRNČECOM

< Novosti
15. prosinca 2023.
MEĐIMURSKO VELEUČILIŠTE DOMAĆIN 3. TRIBINE S ANĐELKOM CRNČECOM

MEĐIMURSKO VELEUČILIŠTE DOMAĆIN 3. TRIBINE S ANĐELKOM CRNČECOM

U srijedu, 13. prosinca 2023., Međimursko veleučilište u Čakovcu opet je bilo središte sportske inspiracije i entuzijazma. U dvorani Centra održivog razvoja posebna zvijezda večeri bio je legendarni Anđelko Crnčec. Ovaj događaj organizirale su studentice 3. godine prijediplomskog stručnog studija Menadžment turizma i sporta (Lana Biškup, Valentina Goričanec, Marijana Prekpalaj, Dorotea Puček i Hana Šantek), u suradnji s Zajednicom sportskih udruga i saveza Međimurske županije te Zajednicom sportskih udruga Grada Čakovca.

Anđelko Crnčec, dopredsjednik gradske sportske zajednice, član Izvršnog odbora županijske sportske zajednice te predsjednik KK “Željezničar” i Međimurskog kuglačkog saveza, podijelio je svoje iskustvo i strast prema sportu, posebno prema kuglanju, koje je i sam dugo godina aktivno trenirao. Sudionici tribine imali su priliku saznati o samim počecima profesionalnog kuglanja u Čakovcu, daljnjem razvijanju kluba kroz godine te kako se ulaganjem u sportske objekte i stvaraju vrhunski uvjeti za sportaše. O gostu tribine sudionici su također saznali da je i jedan od pokretača brojnih inicijativa za osnivanje sportskih udruga na području grada Čakovca, a još uvijek se rekreativno bavi kuglanjem.

Događaj je bio izuzetno dobro organiziran, sa inspirativnim i zanimljivim odgovorima gosta. Naš tim uspio je stvoriti dobru atmosferu na tribini, a puno smo i naučile kroz organizaciju događanja u praksi”, izjavila je Hana Šantek, članica organizacijskog tima.

Poseban doživljaj stvorila je i nagradna igra, koju su osmislile studentice, a Anđelko je imao priliku i pokazati svoje kuglačke vještine svim sudionicima.

U siječnju završavamo s ovogodišnjom sezonom Međimurskih sportskih legendi, s posljednjom tribinom. A tko će nam biti gost? Uskoro ćete saznati!

Zahvaljujemo svim sudionicima, donatorima i gostu na nezaboravnoj večeri punoj sportskih i životnih priča!

MEĐIMURSKO VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec
e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764
Copyright © 2024
Politika privatnosti
Uvjeti korištenja
Sva prava pridržana
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content