Kreativna radionica o recikliranju tekstila

< Novosti
26. rujna 2023.

Kreativna radionica o recikliranju tekstila

Humana Nova u suradnji s CeZamom Čakovec i pod pokroviteljstvom Grada Čakovca u okviru projekta ''Mladi - nositelji društvenih promjena'', u Klubu Prostor organizira kreativne radionice o recikliranju tekstila. Tamo ćeš naučiti što učiniti s tekstilom koji ti više ne treba, a pritom se i dobro zabaviti. 

Dođi sam/a, s prijateljima ili u paru, ponesi svoj komad odjeće koji želiš prenamijeniti ili dođi i iz tekstila izradi svoj nakit. Sav potreban materijal bit će osiguran, a tvoje je samo da dođeš i dobro se zabaviš! 

Radionica je namijenjena mladima između 15 i 30 godina starosti s ciljem promocije održivog načina života među mladima te povećanja kvalitete života mladih.

Ideja Humane Nove je kroz radionice promicati zdrave navike prema očuvanju okoliša, održivom korištenju resursa, ali i odnosu prema ljudima, tj. smanjenju predrasuda i stereotipa.
Ispuni prijavnicu ovdje -----> https://forms.gle/zr6EB1BeVLKW3xPLA i dođi 3.10. u 18 sati u Klub Prostor u Čakovcu.
Veselimo se!

MEĐIMURSKO VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec
e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764
Copyright © 2024
Politika privatnosti
Uvjeti korištenja
Sva prava pridržana
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content