KARIJERNO PUTOVANJE NEVENKE BRESLAUER: ODRŽANA 4. TRIBINA NA MEĐIMURSKOM VELEUČILIŠTU

< Novosti
11. siječnja 2024.
KARIJERNO PUTOVANJE NEVENKE BRESLAUER: ODRŽANA 4. TRIBINA NA MEĐIMURSKOM VELEUČILIŠTU

KARIJERNO PUTOVANJE NEVENKE BRESLAUER: ODRŽANA 4. TRIBINA NA MEĐIMURSKOM VELEUČILIŠTU

U utorak, 9. siječnja 2024. godine, u dvorani Centra održivog razvoja na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu, studentice 3. godine prijediplomskog stručnog studija Menadžment turizma i sporta, Ivana Lepčić, Katarina Barešić, Marina Bahun, Jelena Mesarić i Ivana Pranjić, uspješno su organizirale tribinu s posebnom gošćom doc. dr. sc. Nevenkom Breslauer. Ovaj događaj ostvarile su u suradnji sa Zajednicom sportskih udruga i saveza Međimurske županije te Zajednicom sportskih udruga Grada Čakovca.

Doc.dr.sc. Nevenka Breslauer, bivša dekanica Međimurskog veleučilišta od 2007. do 2019. godine, podijelila je svoje iznimno zanimljivo putovanje kroz akademski svijet, istraživanje i sportske aktivnosti. Istaknula se kao akademski lider i strastveni zagovornik tjelesnog odgoja posebno područja metodike. Njezina predanost sportu vidljiva je u djelima jer je aktivno sudjelovala u raznim sportskim natjecanjima tijekom svoje karijere. Nevenka uskoro kreće u novo poglavlje svojeg života, budući da uskoro odlazi u zasluženu mirovinu.

Studentice su pažljivo osmislile pitanja koja su potaknula gošću da dijeli svoja iskustva, izazove i uspone. Nevenka je dala uvid u svoje akademske početke te istaknula ključne trenutke koji su oblikovali njezinu karijeru. Okupivši brojne studente, profesore i zaljubljenike sporta i obrazovanja, tribina je stvorila atmosferu gdje su prisutni mogli pronaći inspiraciju i dublje promišljati o temama koje su predstavljene.

U sklopu tribine održana je i prodaja udžbenika “Sport i rekreacija u turizmu” autorice Nevenke Breslauer, koji je namijenjen studentima, sportskim i turističkim djelatnicima  te svim zainteresiranim čitateljima. Sadržajno prati područja osnovnih podjela sporta te obrađuje tematiku uključenja sporta i rekreacije u turizam različitim sportskim aktivnostima i sportsko - turističkim događanjima. Udžbenik je dostupan za kupnju u knjižnici Veleučilišta.

Srdačna zahvala svim sudionicima, medijima, dragocjenim sponzorima i gošći na angažmanu koji je obogatio ovu manifestaciju.

Ovom tribinom zaključili smo ovu sezonu “Međimurskih sportskih legendi”. Nove zanimljive sportske priče stižu ponovno ujesen.

MEĐIMURSKO VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec
e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764
Copyright © 2024
Politika privatnosti
Uvjeti korištenja
Sva prava pridržana
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content