Udžbenik doc.dr.sc. Nevenke Breslauer: Sport i rekreacija u turizmu.

< Novosti
22. ožujka 2023.
Udžbenik doc.dr.sc. Nevenke Breslauer: Sport i rekreacija u turizmu.

Udžbenik doc.dr.sc. Nevenke Breslauer: Sport i rekreacija u turizmu.

Međimursko veleučilište u Čakovcu obavještava sve zainteresirane subjekte da je u prodaji udžbenik doc.dr.sc. Nevenke Breslauer: Sport i rekreacija u turizmu.

Autorica: Nevenka Breslauer
ISBN 978-953-8095-25-2
Broj stranica: 200
Format: 16 x 24 cm

Udžbenik Sport i rekreacija u turizmu obuhvaća gradivo vezano uz sportsko - rekreacijsko turističke predmete, s toga je dio materijala za praćenje nastave i pripremanje ispita iz predmeta vezanih u sport i rekreaciju u turizmu. Osim studentima ovaj udžbenik namijenjen je i sportskim i turističkim djelatnicima zbog svoga sadržaja i načina na koji je sadržaj predstavljen. Prikazani primjeri iz prakse mogu poslužiti nastavnicima, sportsko turističkim djelatnicima kao podsjetnici i smjernice. Osnovni je cilj udžbenika upoznati studente i sve zainteresirane s osnovnim podjelama sporta te uključenje sporta i rekreacije u turizam različitim sportskim aktivnostima i sportsko - turističkim događanjima. U udžbeniku se opisuje funkcija sporta i rekreacije u turizmu, te oblici sportskog turizma i njihova implementacija u turističku ponudu destinacije, a novi trendovi u sportskom turizmu nameću pitanje o održivosti i održivom razvoju sportskog turizma.

Ponudu za kupnju udžbenika možete zatražiti u Knjižnici Međimurskog veleučilišta u Čakovcu putem e-maila: knjiznica@mev.hr, u kojem je potrebno  navesti ime i prezime fizičke osobe odnosno naziv pravne osobe, adresu, OIB i količinu knjiga.

Cijena knjige je 14 € (105,48 kn).

MEĐIMURSKO VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec
e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764
Copyright © 2024
Politika privatnosti
Uvjeti korištenja
Sva prava pridržana
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content