INSPIRATIVNA RASPRAVA S NIKOLINOM BABIĆ O TENISU I SPORTSKOJ VIZIJI NA 2. TRIBINI MEĐIMURSKE SPORTSKE LEGENDE

< Novosti
22. studenoga 2023.
INSPIRATIVNA RASPRAVA S NIKOLINOM BABIĆ O TENISU I SPORTSKOJ VIZIJI NA 2. TRIBINI MEĐIMURSKE SPORTSKE LEGENDE

INSPIRATIVNA RASPRAVA S NIKOLINOM BABIĆ O TENISU I SPORTSKOJ VIZIJI NA 2. TRIBINI MEĐIMURSKE SPORTSKE LEGENDE

Dana 21. studenog 2023. godine, Međimursko veleučilište u Čakovcu ugostilo je još jednu izuzetno uspješnu i posjećenu tribinu pod nazivom "Međimurske sportske Legende". Ovoga puta, istaknuta gošća bila je Nikolina Babić. Velika dvorana Centra održivog razvoja bila je mjesto ovog značajnog događaja, organiziranog od strane studenata treće godine prijediplomskog stručnog studija Menadžment turizma i sporta, u suradnji s Zajednicom sportskih udruga i saveza Međimurske županije te Zajednicom sportskih udruga Grada Čakovca. Okupila je brojne zaljubljenike u sport, a organizaciju tribine vodile su studentice Kristina Sokolić, Barbara Živko, Vivian Novak i Hannah Vuljak.

Svečano otvaranje tribine obavili su dekan Veleučilišta, doc.dr.sc. Igor Klopotan i Tomislav Jakopec, tajnik Zajednice sportskih udruga i saveza Međimurske županije.

Nikolina Babić, ambiciozna predsjednica Hrvatskog teniskog saveza te dopredsjednica organizacije Tennis Europe, podijelila je prisutnima svoju strast prema tenisu te izazove s kojima se susreće na čelu Hrvatskog teniskog saveza. Posjetitelji su dobili uvid u njezine sportske i organizacijske uspjehe u Hrvatskom teniskom savezu, a također su saznali o njezinim planovima u novom mandatu, uključujući izgradnju nove teniske infrastrukture ne samo u Čakovcu, već diljem Hrvatske. Babić je izrazila zadovoljstvo provedenim aktivnostima usmjerenima na poticanje djece i mladih na bavljenje tenisom, istovremeno ukazujući na izazove i nedostatke ne samo u tenisu, već i u drugim sportovima u Hrvatskoj.

Tribina je bila dostupna publici uživo i putem Facebook stranice Međimurskog veleučilišta, omogućavajući široki doseg događaja. Sudionici su aktivno sudjelovali postavljajući pitanja i dijeleći razgovor s gošćom, stvarajući interaktivan i inspirativan doživljaj. Organizatori su najavili nastavak tribina "Međimurske sportske legende" s novim zanimljivim gostima, čime će nastaviti obogaćivati sportsku scenu u Međimurju. Glavni cilj ovakvih tribina jest pružiti studentima priliku da nauče više o organizaciji i promociji događaja te steknu iskustvo u komunikaciji s medijima i odnosima s javnošću. Zahvaljujemo svim sudionicima, donatorima i gošći na nezaboravnoj večeri ispunjenoj sportskim i životnim pričama!

MEĐIMURSKO VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec
e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764
Copyright © 2024
Politika privatnosti
Uvjeti korištenja
Sva prava pridržana
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content