Infobip na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu

< Novosti
11. ožujka 2024.
Infobip na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu

Infobip na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu

Boris Pogačnik, potpredsjednik za poslovni razvoj Infobipa, prvog hrvatskog startupa čija je vrijednost premašila milijardu dolara, gostuje na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu 20. ožujka 2024. u 11 sati. Predavanje „Izlazak na strana tržišta u IT sektoru“ održat će u Centru održivog razvoja MEV-a.

Infobip je osnovan 2006. godine i vode ga suosnivači, izvršni direktori Silvio Kutić, Roberto Kutić i Izabel Jelenić. Infobip je globalna platforma za komunikaciju u oblaku koja omogućuje tvrtkama da izgrade povezana iskustva tijekom svih faza putovanja korisnika. Putem jedne platforme, Infobipova rješenja za omnichannel angažman, identitet, korisničku autentifikaciju i kontakt-centar pomažu tvrtkama i partnerima da prevladaju kompleksnost komunikacije s potrošačima te povećaju poslovanje i lojalnost. S više od desetljeća iskustva u industriji, Infobip je proširio svoje djelovanje na više od 75 ureda diljem svijeta.

Nudi tehnologiju izgrađenu na platformi s mogućnošću dosega više od sedam milijardi mobilnih uređaja na 6 kontinenata povezanih s više od 9 700 veza, od kojih je više od 800 izravnih veza s operatorima.

Boris Pogačnik pridružio se Infobipu u proljeće 2010. na poziciji VP Americas. Prve dvije godine fokusirao se na otvaranje tržišta Latinske Amerike, gdje je prepoznat potencijal i fokus tržišta na inovativnim proizvodima i pristupa klijentima. Nakon Latama, potrebe poduzeća mijenjale su se sukladno poslovnim prilikama pri čemu je gospodin Pogačnik preuzeo vodeću ulogu na tržištima Južne Afrike, Indije i Rusije. Od 2014. dio je Company Boarda koji iz Vodnjana i Zagreba upravlja sa 77 ureda i preko 10 000 aktivnih klijenata.

MEĐIMURSKO VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec
e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764
Copyright © 2024
Politika privatnosti
Uvjeti korištenja
Sva prava pridržana
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content