„Doživi turističke priče“ - ciklus panela u organizaciji studenata studijaMenadžment turizma i sporta

< Novosti
20. ožujka 2024.
„Doživi turističke priče“ - ciklus panela u organizaciji studenata studijaMenadžment turizma i sporta

„Doživi turističke priče“ - ciklus panela u organizaciji studenata studijaMenadžment turizma i sporta

Studenti 3. godine prijediplomskog studija Menadžment turizma i sporta na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu, u partnerstvu s Turističkom zajednicom Međimurske županije i Turističkom zajednicom Varaždinske županije, organiziraju ciklus panela “Doživi turističke priče”, koji će obogatiti turističku scenu Varaždinske i Međimurske županije.
Ovi paneli nisu samo obični događaji. Oni su platforma za zanimljive razgovore i inovativne ideje. Ovdje će svjetla reflektora obasjati osobe koje značajno doprinose razvoju turizma s našeg područja.
Paneli će tako ugostiti goste koji su zaslužni za razvoj turizma u međimurskoj i varaždinskoj županiji, a u kojima će odgovarati na zanimljiva pitanja studenata i ispričati svoja iskustva. Cilj organizacije ovih panela je da studenti steknu praksu u marketingu u turizmu, organizaciji događaja, komunikaciji s medijima i odnosima s javnošću.
Paneli će se održavati svaka tri tjedna, a prvi od četiri panela održat će se 26. ožujka 2024. godine u 18.30 sati u velikoj dvorani Centra održivog razvoja MEV-a i putem live eventa na Facebook stranici MEV-a. Prvi panel organiziraju studentice i studenti: Ivana Habek, Hrvoje Miler, Božidarka Špoljarić, Luka Medvešek, Klara Purgar, Andreja Žugec, Tanja Patarčec i Željka Nikolić.
Gosti prvog panela su Rudi Grula i Goran Mališ. Rudi Grula direktor je Turističke zajednice Međimurske županije koji već 20 godina ulaže napor u razvoj međimurskog turizma te je ujedno i zaslužan da je Međimurska županija postala jedna od četiri destinacije na svijetu s oznakom Green Destinations za održivi turizam. Goran Mališ direktor je Turističke zajednice Varaždinske županije koji je za direktora izabran 2022. godine, a odmah na početku njegovog mandata oboren je turistički rekord varaždinske županije u 2023. godini, u pogledu turističkih dolazaka i noćenja.

MEĐIMURSKO VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec
e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content