Allplan student competition 2023.

< Novosti
16. kolovoza 2023.
Allplan student competition 2023.

Allplan student competition 2023.

U sklopu održavanja ALLPLAN STUDENT COMPETITON 2023 u Rijeci, 19.-21. srpnja, u organizaciji Baldinistudio d.o.o. Zagreb i domaćina Građevinski fakultet u Rijeci, za radnu skupinu nastavnika-mentora, inženjera arhitekture i građevine, u četvrtak, 02. srpnja 2023. organiziran je posjet najvećem aktualnom gradilištu u Hrvatskoj - tunel Učka, probijanje druge cijevi. Respektabilan je to građevinski zahvat od velikog značaja za prometni i gospodarski razvoj naše Hrvatske. Fenomenalan je osjećaj biti malim dijelom tako velikog i osebujnog zahvata: na oko 3000 m u dubini tunela s kvarnerske strane svakodnevni napredak po 15-ak metara prema istarskoj strani, a isto toliko i sa suprotne strane. Preostalo je još samo nekoliko dana i tunel je probijen u punoj duljini .
Okom sudionice i fotoreporterke Jasmine Ovčar, mag. ing. arh. i urb., viši predavač na MEV-u, studij Održivi razvoj, vodimo vas ispod Učke!

Radno ljeto za studente Održivog razvoja smjera ODRŽIVA GRADNJA; nakon provedenog internog natjecanja na MEV-u, team predvođen mentoricom Jasminom Ovčar, mag. ing. arh. i urb., viši predavač,  koji su predstavljale dvije plasirane studentice, IVONA VINCEK, 3.god. i NOLA ŠAFARIĆ, 2.god, održano je  ALLPLAN STUDENT COMPETITON 2023 u Rijeci, 19.-21. srpnja. Za sve sudionike predstavljalo je to puno novih  iskustava, poznanstava i stjecanja novih znanja. Naravno, u tipičnom arhitektonskom stilu - veliki zadatak, kratki rok.

U tri radna dana projektirana je i modelirana zadana zgrada te prezentirana i ocjenjena od strane najkompetentnijih članova žirija te ogromnu glasačku publiku. Izdržale smo sve, odradile veliki posao, postigle odličan rezultat i posebnu pohvalu struke. Izuzetan je uspjeh što je naš team bio jedini predstavnik veleučilišta u odabranom društvu velikih sveučilišnih studija iz Hrvatske, BiH, Srbije, Slovenije i Makedonije. Bilo je tu i dobre „after work“ atmosfere, uz dobro "iće i piće", glazbu i ples 💃.

Hvala studenticama Noli i Ivoni na velikom doprinosu i odličnom rezultatu...hvala Baldinistudio d.o.o. Zagreb na pozivu i odličnoj organizaciji te okupljanju najboljih s područja JI Europe...hvala Građevinskom fakultetu u Rijeci na gostoprimstvu i dekanu dr.sc.Mladenu Buliću što je svaku minutu nesebično podijelio s nama.

MEĐIMURSKO VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec
e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content