5. Milenijsko natjecanje iz kreativne industrije u Osijeku

< Novosti
22. studenoga 2023.
5. Milenijsko natjecanje iz kreativne industrije u Osijeku

5. Milenijsko natjecanje iz kreativne industrije u Osijeku

 Studenti MEV-a se pripremaju za uzbuđujuće 5. Milenijsko natjecanje iz kreativne industrije u Osijeku! 🌟 MEV ima čak 3 tima koji će se natjecati s najboljima - spremni za izazov! 💪🏆

👥 Naši timovi su:
(M) Tim Monomit - Kaja Novak, Mia Biškup, Tina Molnar
(E) Tim Elementarna bića - Elena Stanković, Monika Hranj, Evelina Kapitan
(V) Tim Vitalna energija - Dario Šalamunec, Tomislav Belaj, Viktorija Pintera.

🎓 Ovi talentirani studenti 1. godine diplomskog studija Menadžmenta turizma i sporta prijavili su se na natjecanje koje organiziraju Ekonomski fakultet u Osijeku i Institut Andizet.

👩‍🏫 Njihovi mentori su mr.sc. Željko Blagus, Mirjana Trstenjak i doc.dr.sc. Damira Tkalec, koji će ih voditi kroz izazovnu temu - MITOLOGIJA!

🔍 Uskoro ćemo otkriti što su ovi timovi pripremili u okviru svojih projekata. Svi zajedno navijamo i lajkamo naše ambiciozne studente!

Za više informacija posjetite milenijsko.efos.hr

Tim 'Monomit' kojeg čine studentice Kaja Novak, Mia Biškup i Tina Molnar, pod mentorstvom Mirjane Trstenjak, pripremaju se za uzbuđujuće 5. Milenijsko natjecanje iz kreativne industrije u Osijeku u organizaciji Ekonomskog fakulteta u Osijeku i Instituta Andizet.

Koristeći lokaciju Bajkovite šume u Lopatincu uklopile su priču poznate spisateljice Ivane Brlić-Mažuranić „Sunce djever i Neva Nevičica“ kojom žele proširiti postojeću ponudu Bajkovite šume.

Na koji su način inovativno predstavile likove priče u šumi i dočarale životnu priču Neve Nevičice i Oleha bana te kako su se s magičnom omajom izborile s zlim likovima, saznat ćete 6.12.2023. u Osijeku.

Predstavljamo vam tim 'Elementarna bića' sastavljen od tri talentirane studentice 1. godine diplomskog studija Menadžment turizma i sporta - Elena Stanković, Monika Hranj i Evelina Kapitan, pod mentorstvom mr. sc. Željka Blagusa. Ponosno smo se prijavile na prestižno 5. Milenijsko natjecanje u kreativnoj industriji, u kategoriji Kreativni planet.

Naša ideja je revolucionirati prijevoz turista i posjetitelja duž prekrasne Međimurske ceste - od bajkovite šume pa sve do Mlina na Muri, uz dodatak mistične mitologije i naših vlastitih elementarnih bića. Osim što ćemo pružiti jedinstveno iskustvo, želimo proširiti svijest o bogatoj kulturnoj baštini našeg područja.

Veselimo se natjecanju koje će se održati 6. prosinca 2023. na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, u suradnji s Institutom Andizet.

Upoznajte "Vitalnu energiju" - treći tim Međimurskog veleučilišta u Čakovcu koji će se natjecati na ovogodišnjem 5. Milenijskom natjecanju iz kreativne industrije, u organizaciji Ekonomskog fakulteta u Osijeku i Instituta Andizet. Tim u sastavu studenata Daria Šalamunca, Viktorije Pintera i Tomislava Belaja, pod mentorstvom doc.dr.sc. Damire Tkalec, prezentirati će svoj rad.

Likovi iz popularne knjige Ivane Brlić-Mažuranić, "Sunce djever i Neva Nevičica", uskoro će se naći u Međimurskoj županiji, kada posjete Mlin na Muri i Perivoj Zrinskih u Čakovcu. No, posjetitelji će ovaj put upoznati ove likove na jedan poučan i neobičan način. Želimo pokazati da mitologija može omogućiti spajanje bajki, povijesti i već postojeće turističke ponude, te postati pokretačka snaga u razvoju turizma Međimurske županije.

MEĐIMURSKO VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec
e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764
Copyright © 2024
Politika privatnosti
Uvjeti korištenja
Sva prava pridržana
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content