2. TRIBINA “MEĐIMURSKE SPORTSKE LEGENDE”

< Novosti
13. studenoga 2023.
2. TRIBINA “MEĐIMURSKE SPORTSKE LEGENDE”

2. TRIBINA “MEĐIMURSKE SPORTSKE LEGENDE”

Nakon velikog uspjeha nedavno održane prve tribine, studenti 3. godine prijediplomskog stručnog studija Menadžmenta turizma i sporta, smjer Sport na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu, uz potporu svojih mentora, Zajednice sportskih udruga i saveza Međimurske županije i Zajednice sportskih udruga Grada Čakovca, nastavljaju održavanje tribina.

Druga tribina održat će se  21. studenoga 2023. godine u 19.00 sati u velikoj dvorani  Centra održivog razvoja MEV-a. Gošća druge tribine biti će Nikolina Babić, predsjednica Hrvatskog teniskog saveza i potpredsjednica organizacije Tennis Europe iz Čakovca.

Nikolina Babić svoju sportsku karijeru započela je kao rukometašica, a trenutno je na čelu Hrvatskog teniskog saveza gdje od 2018. godine svojim revolucionarnim promjenama znatno doprinosi razvoju tenisa u Hrvatskoj. Za vrijeme svog prvog mandata popularizirala je tenis u Hrvatskoj podignuvši novu internetsku stranicu i povečavši tako doseg i na društvenim mrežama, hrvatska reprezentacija za vrijeme njenog prvog mandata također je osvojila Davis Cup, igrala još jedno finale Davis Cupa, a na OI u Tokiju u finalu su igrala čak dva hrvatska para.

MEĐIMURSKO VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec
e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764
Copyright © 2024
Politika privatnosti
Uvjeti korištenja
Sva prava pridržana
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content