1. TRIBINA “MEĐIMURSKE SPORTSKE LEGENDE”

< Novosti
19. listopada 2023.
1. TRIBINA “MEĐIMURSKE SPORTSKE LEGENDE”

1. TRIBINA “MEĐIMURSKE SPORTSKE LEGENDE”

Dragi prijatelji sporta i strastveni zaljubljenici u sportske priče,

Ponosno vas obavještavamo da se tradicija tribina s Međimurskim sportskim legendama nastavlja! Studenti 3. godine preddiplomskog studija Menadžmenta turizma i sporta, uz podršku svojih mentora i u partnerstvu s Zajednicom sportskih udruga i saveza Međimurske županije, vraćaju se s još jednim izvanrednim nizom događanja. Ove godine, fokus je na sportskim djelatnicima koji su nevjerojatno doprinijeli razvoju međimurskog sporta.

📅 Prva tribina: 24. listopada 2023.

🕖 Početak: 19:00 sati

📍 Mjesto održavanja: Velika dvorana Centra za održivi razvoj MEV-a

Naš prvi gost je nesumnjivo poznato ime u međimurskoj sportskoj zajednici - Miodrag Novosel, poznat i kao Cico! Miodrag Novosel je direktor gradskog poduzeća EKOM d.o.o., koje brine o održavanju sportske infrastrukture u vlasništvu Grada Čakovca. Zahvaljujući njegovom trudu, čakovečki sportaši igraju na vrhunski pripremljenim terenima, a posjetitelji gradskih bazena uživaju u savršenim uvjetima za plivanje.

No, to nije sve! Miodrag Novosel je također dugogodišnji član Hrvatske gorske službe spašavanja te trenutačno obnaša dužnost tajnika HGSS - Stanice Čakovec. Njegova predanost spašavanju i zaštiti članova zajednice zaslužuje divljenje i poštovanje.

👏 Dođite i saznajte više o Miodragu i njegovim sportskim avanturama, ali i o radu HGSS-a te svemu što čini našu sportsku zajednicu jačom i sigurnijom.

Tribina će se održati uživo u Velikoj dvorani Centra za održivi razvoj MEV-a, ali i na našoj Facebook stranici MEV-a. Imat ćete priliku postaviti pitanja i sudjelovati u razgovoru s našim gostom.

Nemojte propustiti ovu nevjerojatnu priliku za inspiraciju i zanimljive sportske priče! Označite datum i vidimo se tamo! 🤩

MEĐIMURSKO VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec
e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764
Copyright © 2024
Politika privatnosti
Uvjeti korištenja
Sva prava pridržana
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content