logo-main
< Naslovna
5. srpnja 2024.
Natječaj za subvencionirano stanovanje u Studentskom domu Čakovec u ak. g. 2024./2025.

Natječaj za subvencionirano stanovanje u Studentskom domu Čakovec u ak. g. 2024./2025.

Otvoren je Natječaj za dodjelu prava na subvencionirano stanovanje u  Studentskom domu Čakovec u akademskoj godini 2024./2025.

Cijeli tekst natječaja i natječajnu dokumentaciju možete  preuzeti na poveznici:

Natječaj za subvencionirano stanovanje u Studentskom domu Čakovec u ak. g. 2024./2025. - Međimursko veleučilište u Čakovcu - MEV

(sve je u jednoj komprimiranoj datoteci), osim Obrasca A i Izjave o članovima zajedničkog kućanstva (u nastavku obrasca A) koji se kreiraju nakon prijave na poveznici https://websc.mev.hr/sc/2/login/student.

Nakon što proučite natječaj i natječajnu dokumentaciju kliknite na gornju poveznicu. Studenti koji se prvi puta prijavljuju na natječaj - kliknite na Registracija, upišite svoj OIB i popunite prijavu (Obrazac A) i u nastavku Izjavu o članovima zajedničkog kućanstva. Na mail će vam stići Obrazac A i Izjava o članovima zajedničkog kućanstva te korisničko ime i lozinka koji omogućuju pristup prijavi radi eventualnog ispravka i  pregleda rezultata. Obrazac A i Izjavu o članovima zajedničkog kućanstva treba ispisati, obavezno ih potpisati i poslati preporučenom poštom zajedno s ostalom dokumentacijom.

Studenti koji su se i prošle godine prijavljivali na natječaj za dom - upišite svoje korisničko ime i lozinku.

Na natječaj se mogu javiti studenti u redovitom statusu Međimurskog veleučilišta u Čakovcu i studenti u redovitom statusu Sveučilišta u Zagrebu Učiteljski fakultet – Odsjek u Čakovcu.

Svi studenti u redovitom statusu koji studiraju ili će studirati u Čakovcu u akademskoj godini 2024./2025. mogu se prijaviti i za dodjelu prava na subvencionirano stanovanje kod privatnih stanodavaca u Čakovcu i to na natječaj koji provodi Studentski centar Varaždin. Iznimno, studenti Sveučilišta u Zagrebu, Učiteljski fakultet – Odsjeka u Čakovcu također se mogu prijaviti i za dodjelu prava na subvencionirano stanovanje u  studentskim domovima Studentskog centra Varaždin.

Studentima skrećemo pozornost na nove cijene smještaja objavljene u natječaju.

Prijave se podnose od 5. srpnja 2024. do 23. srpnja 2024. osobno ili preporučenom poštom na adresu: Međimursko veleučilište u Čakovcu, Bana Josipa Jelačića 22/a, 40000 Čakovec uz naznaku „PRIJAVA ZA SMJEŠTAJ ZA STUDENTSKI DOM ČAKOVEC“, u zatvorenoj omotnici.

Sve potrebne informacije mogu se dobiti na e-mail: studentski.dom@mev.hr.


Dodatni sadržaji Studentskog doma Čakovec
Praonica rublja
Čitaonica
Knjižnica
Soba za sport i rekreaciju
Restoran

Kontakt

Studentski dom Čakovec
Međimursko veleučilište Čakovec
Bana Josipa Jelačića 22 G
40 000 Čakovec
T: 040 396 982
E: studentski.dom@mev.hr
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content