STUDENTI MEĐIMURSKOG VELEUČILIŠTA U ČAKOVCU POMOGLI MURID-u

< Novosti
18. veljače 2024.
STUDENTI MEĐIMURSKOG VELEUČILIŠTA U ČAKOVCU POMOGLI MURID-u

STUDENTI MEĐIMURSKOG VELEUČILIŠTA U ČAKOVCU POMOGLI MURID-u

Studenti MEV - Međimursko veleučilište u Čakovcu - 2.godine diplomskog stručnog studija Menadžment turizma i sporta u okviru nastave na kolegiju Menadžment neprofitnih organizacija, pod vodstvom nastavnice Mirjana Trstenjak, ostvarili su suradnju s neprofitnom organizacijom MURID. Izvršna direktorica Marina J. Držanić održala je gostujuće predavanje, a studenti su posjetili i novootvoreni Centar kroz koji ih je provela ravnateljica Silvija Pucko. U okviru zadatka studenti su sudjelovali u promociji humanitarnog koncerta, istraživali i predlagali rješenja za poboljšanje promocije, izradili bazu kontakata, te s vodećim osobama Murid-a raspravljali o problematici i izazovima rada u neprofitnom sektoru.

Vrhunac ovogodišnje suradnje postigli su studenti volonteri Sara Dania, Lucija Habajec i Domagoj Janžek, uz pomoć fotografa Davorin Mance koji im je pomogao oko snimanja i montiranja videa kojim su predstavili misiju Murid-a u prijavi na natječaj “Žuta točka”:

Prva razina natječaja je uspješno završena i Murid je izabran za sudjelovanje u edukacijsko-mentorskom programu, posebice zahvaljujući pomoći studenata u izradi promotivnog videa.

Ovo je izvrstan primjer kako možemo spojiti posao i ljubav, prenijeti znanje i iskustvo, a rad sa studentima pretvoriti u razmjenu ideja za dobrobit zajednice u kojoj živimo.

Bravo za studente!!!

MEĐIMURSKO VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec
e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764
Copyright © 2024
Politika privatnosti
Uvjeti korištenja
Sva prava pridržana
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content