Posljednji panel MEV-a „Doživi turističke priče“ posvećen marketingu turističke destinacije

< Novosti
22. svibnja 2024.
Posljednji panel MEV-a „Doživi turističke priče“ posvećen marketingu turističke destinacije

Posljednji panel MEV-a „Doživi turističke priče“ posvećen marketingu turističke destinacije

Kako su do sada uspješno održana tri panela, ovim putem studenti Međimurskog veleučilišta u Čakovcu pozivaju sve zainteresirane na četvrti, ujedno i zadnji panel s temom “Marketing turističke destinacije“ u utorak 28.5.2024. u 18:30 sati u dvorani Centra održivog razvoja MEV-a. Na ovom panelu raspravljat će se o marketingu i brandingu turističke destinacije, približiti pojam storytellinga i objasniti njegova važnost kod privlačenja turista na izuzetno konkurentnoj turističkoj sceni.
Gosti četvrtog panela biti će Ivan Arambašić, partner u DCT agenciji i Saša Vugrinec, vlasnik i direktor Scribo PR agencije. Ivan Arambašić jedan je od osoba zaslužnih za razvoj sustava eVisitor, dok je Saša Vugrinec jedan od začetnika destinacijskog marketinga u Međimurju i promotor storytellinga.
Ovaj će panel publici približiti iskustva gostiju, prednosti i nedostatke njihovog rada i dati njihov pogled na marketing Varaždinske i Međimurske županije kao turističke destinacije. Studenti Međimurskog veleučilišta u Čakovcu pozivaju sve zainteresirane da svojom prisutnošću obogate zadnji panel i da sudjeluju u raspravi koja će pružiti razumijevanje o tome kako kreirati marketing doživljaja u turizmu.

MEĐIMURSKO VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec
e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764
Copyright © 2024
Politika privatnosti
Uvjeti korištenja
Sva prava pridržana
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content