Održivi luksuz na MEV-u: Predavanje stručnjaka iz kompanije L'Oreal

< Novosti
23. svibnja 2024.
Održivi luksuz na MEV-u: Predavanje stručnjaka iz kompanije L'Oreal

Održivi luksuz na MEV-u: Predavanje stručnjaka iz kompanije L'Oreal

Jučer smo na Veleučilištu imali čast ugostiti troje stručnjaka iz kompanije L'Oreal Adria, koji su održali predavanje na temu održivosti u luksuznim brendovima L'Oreal Luxe divizije. Matija Posavec, direktor razvoja i prodaje, našim je studentima dao uvid u strategije koje L'Oreal koristi kako bi održivost bila sastavni dio njihovog poslovanja.

Predavanje je organizirano s ciljem da studentima približimo stvarne primjere implementacije održivih praksi u industriji luksuzne kozmetike. Naši gosti su posebno istaknuli koncept "Recycle, Replace & Refill" objašnjavajući kako se ovaj model provodi kroz različite marketinške i prodajne aktivnosti.

Ines Oštrić i Petra Očinić, iz odjela ljudskih resursa, predstavile su studentima program za razvoj karijere u L’Orealu, mogućnosti studentske prakse i pripravništva te zapošljavanja.

Studenti su dobili priliku postaviti pitanja i diskutirati o izazovima i prilikama koje donosi implementacija održivih praksi u velikim međunarodnim kompanijama. Matija, Ines i Petra su podijelili svoja osobna iskustva i savjete, čime su dodatno obogatili teorijsko znanje studenata praktičnim primjerima iz industrije.

MEĐIMURSKO VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec
e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764
Copyright © 2024
Politika privatnosti
Uvjeti korištenja
Sva prava pridržana
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content