Održana Mevijada

< Novosti
16. lipnja 2023.
Održana Mevijada

Održana Mevijada

Nakon dana ispunjenog adrenalinskim uzbuđenjima, sportskim natjecanjem i zabavom moramo podijeliti svoje oduševljenje i ponos sa svima Vama! Ponovo smo kod Međimurskog veleučilišta u Čakovcu na veselje svih sudjelovali u nevjerojatnom sportskom natjecanju zabavnog karaktera, MEVijadi i možemo sa sigurnošću reći da je prošlo i bolje od očekivanog.

Studenti 3.godine smjera Menadžment sporta i ove su godine bili spremni i motivirani za organizaciju samog projekta, a atmosfera na terenu je bila zaista nevjerojatna. Vidjeti toliko talentiranih studenata i profesora kako se natječu s takvom strašću i energijom bilo je inspirativno.

Svaka igra, svaki potez bio je popraćen snažnim pljeskom i podrškom ostalih, što je stvarno dodatno motiviralo nas igrače. Bez obzira na rezultate, ova Mevijada bila je još jedna u nizu jedinstvena prilika za nas da se okupimo kao studenti veleučilišta i stvorimo nevjerojatne uspomene izvan učionica i bez knjiga. Zahvalni smo svakom igraču koji je sudjelovao u igrama što je dao svoj doprinos i učinio ovaj događaj nezaboravnim iskustvom. Ali ono najvažnije je da je ova Mevijada bila prilika za povezivanje s ljudima, stvaranje novih prijateljstava i jačanje veza s postojećima. Vidjeti toliko ljudi kako se raduju i podržavaju jedni druge bilo je prekrasno. Bez obzira na rezultate, svi smo bili pobjednici u smislu zajedništva i zabave.

Ovim putem još se jednom želimo zahvaliti svim našim profesorima i djelatnicima veleučilišta na podršci i dobroj zabavi, a također i našim sponzorima te donatorima koji su nam omogućili uz igre

piće, roštilj, glazbene hitove - 2000's, trash, pop, rock, 80's i after party. Također čestitamo pobjednicima na vrijednim nagradama.

Igre je otvorio dekan MEV-a doc. dr. sc. Igor Klopotan koji je zahvalio studentima 3.godine, Studenskom zboru i nastavnicima na odličnoj organizaciji poručivši studentima kako im je ovo izvrsna prilika da izvan učionica pobijede svoje profesore u već tradicionalnoj igri „graničara“ .

Drago mi je što naša već tradicionalna MEVijada iz godine u godinu okuplja velik broj studenata, ali i profesora. Najzanimljiviji dio ove manifestacije je svakako graničar u kojem studenti i profesori međusobno odmjere snage, a bit je da se barem na jedan dan maknemo iz predavaonica, obaveza, kolokvija i ispita te uoči kraja semestra opustimo i svi zajedno podružimo u neformalnom okruženju. Siguran sam da će se ovaj odličan projekt nastaviti i dalje – rekao je Klopotan.

Imamo desetak timova po osmero ili desetero studenata, plus profesor u svakom timu. Tu su i humanitarne igre, a novac koji se donira skupljamo za one kojima je pomoć najpotrebnija. Imamo i

prigodne poklone, proizvode domaćih OPG-ova. Kao i prijašnjih godina, sudjeluje 200-tinjak studenata te mnoštvo gledatelja koji ih podržavaju. Ove igre već su postale tradicijom, pa vjerujemo da će i narednih godina odaziv biti odličan – kazala je Helena Ferenčak, studentica 3. godine studija Menadžment turizma i sporta.

Mi svake godine pokušavamo nadograđivati ovo događanje na neku višu razinu. Cilj današnjeg okupljanja je prvenstveno mali odmor pred ispitne rokove te naravno dobra zabava i međusobno upoznavanje studenata, ali i upoznavanje studenata s profesorima na neformalnoj i prijateljskoj razini – poručila je Anamarija Feher, predsjednica Studentskog Zbora.

MEĐIMURSKO VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec
e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764
Copyright © 2024
Politika privatnosti
Uvjeti korištenja
Sva prava pridržana
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content