Održan 4. panel "Doživi turističke priče“ na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu

< Novosti
3. lipnja 2024.

Održan 4. panel "Doživi turističke priče“ na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu

U utorak 28. svibnja 2024. godine, u Centru održivog razvoja Međimurskog veleučilišta u Čakovcu, održan je četvrti, ujedno i posljednji panel "Doživi turističke priče s temom „Marketing turističke destinacije" u partnerstvu s Turističkom zajednicom Međimurske županije i Turističkom zajednicom Varaždinske županije. Panel su organizirale studentice 3. godine Menadžmenta turizma i sporta, smjer Menadžment turizma: Dorotea Đuroković, Veronika Kučera, Madlen Sabađija, Ivana Plantak, Lucija Hiržin, Ana-Marija Mavrek, Edina Rojc i Sabina Milak.

Gosti četvrtog panela bili su Ivan Arambašić, partner u DCT agenciji i Saša Vugrinec,

vlasnik i direktor Scribo PR agencije. Panelisti su podijelili svoje iskustvo u marketingu u turizmu i destinacijskom marketingu, kroz primjere projekata na kojima su do sad imali priliku raditi.

Ivan Arambašić istaknuo je ključne izazove s kojima se susreo tijekom kreiranja sustava eVisitor te ispričao svoje iskustvo na projektu izrade komunikacijske strategije slovenskog tržišta u Kini. Također, iznio je inspiraciju koju njegov tim ima za kreiranje komunikacijskih poruka, poput: „Gdje je Grga našao čvarak“ ili „Rijetke ptice lete na istok“. Saša Vugrinec je ispričao svoje iskustvo s početka karijere u Termama Sveti Martin gdje se po prvi puta susreo s radom na destinacijskom marketingu te objasnio kako je kao vlasnik kuće za odmor „SukhaVacation House“ u Grabrovniku, razvio koncept mindfulnessa kojem je cilj povezati goste s prirodom.

Da bi panel bio atraktivniji, nakon panel rasprave sretni dobitnici u publici osvojili su poklone iznenađenja – ulaznice za kino Centra za kulturu Čakovec, vaučere za smještaj na imanju Svijet Prirode „Blaga Lijepe Naše” i poklon bon noćenje u agroturizmu „Svijet vila“. Nakon panela, sudionici su imali priliku degustirati hranu i pića lokalnih OPG-ova i proizvođača hrane i pića iz Međimurske i Varaždinske županije.

Svim sudionicima, pokroviteljima i gostima zahvaljujemo na uzbudljivoj večeri punoj zanimljivih priča, iskustva i doživljaja iz svijeta marketinga u turizmu.

MEĐIMURSKO VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec
e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764
Copyright © 2024
Politika privatnosti
Uvjeti korištenja
Sva prava pridržana
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content