Na Jesenskom krosu u Čakovcu trčali i studenti

< Novosti
18. listopada 2023.
Na Jesenskom krosu u Čakovcu trčali i studenti

Na Jesenskom krosu u Čakovcu trčali i studenti

Tradicionalni Jesenski kros u čakovečkom parku proširio je svoj krug natjecatelja pa je tako u ovogodišnjem krosu uz vrtićarce, osnovnoškolce i srednjoškolce trčalo i tridesetak studenata.

Studenti koji su nastupali pohađaju ili neki od međimurskih fakulteta ili su Međimurci koji studiraju na drugim fakultetima širom Hrvatske i van njenih granica. Inicijator ove nove kategorije je Međimursko veleučilište u Čakovcu koje slavi 16 godina osnutka i ovom prilikom sudjelovanjem studenata želi dati svoj doprinos još većem odazivu trkača na krosu, a slavlje upotpuniti dodjelom nagrada najboljim trkačima u svim kategorijama.

Dekan Međimurskog veleučilišta u Čakovcu Igor Klopotan naglasio je kako je ovo savršena prilika za rekreaciju i druženje, spoj ugodnog i korisnog. Između ostalog, itekako je zadovoljan odazivom studenata s njegovog fakulteta.

MEĐIMURSKO VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec
e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764
Copyright © 2024
Politika privatnosti
Uvjeti korištenja
Sva prava pridržana
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content