Na 3. panelu MEV-a „Doživi turističke priče“ rasprava o razvoju turističke ponude

< Novosti
8. svibnja 2024.
Na 3. panelu MEV-a „Doživi turističke priče“ rasprava o razvoju turističke ponude

Na 3. panelu MEV-a „Doživi turističke priče“ rasprava o razvoju turističke ponude

Dana 07. svibnja 2024., u Centru održivog razvoja Međimurskog veleučilišta u Čakovcu, održan je treći panel „Doživi turističke priče" s temom „Razvoj turističke ponude destinacije“ u partnerstvu s Turističkom zajednicom Međimurske županije i Turističkom zajednicom Varaždinske županije. Panel su organizirali studenti 3. godine Menadžmenta turizma i sporta, smjer Turizam: Veronika Crnko, Patricija Domović, Elena Gerić, Nina Oletić, Ena Ožvatić, Martina Svetec, Nikolina Šincek i Paula Štabi.

Gosti trećeg panela bili su Martina Blažinčić i Mladen Jakopović, koji su podijelili svoja iskustva u razvoju turističkih proizvoda. Razgovarali su o načinu razvijanja njihovog turističkog proizvoda, izazovima s kojim se suočavaju te kako vide razvoj svog poslovanja, ali i budući smjer razvoja turističke ponude u ovom dijelu Hrvatske.

Martina Blažinčić, voditeljica poslova u Accredo Centru, predstavila je zanimljive usluge koje nude, otkrila što za nju znači razvoj turističke ponude te nam je otkrila nekoliko anegdota iz njihovog poslovanja. Mladen Jakopović, vlasnik OPG-a Jakopović, predstavio je svoj poslovni put, ispričao kako spaja ekološki uzgoj bilja, proizvodnju ekološke kozmetike i turističku ponudu u vidu smještajnih objekata.

Oba gosta složila su se da je poduzetnički način života pun izazova, a iziskuje puno truda i rada. Poručili su posjetiteljima i studentima da je upornost najvažnija vrlina za mlade ljude koji odluče razvijati svoje vlastito poslovanje.

Nakon panela, sudionici su imali priliku uživati u zakusci koju su omogućili pokrovitelji događaja iz međimurske i varaždinske županije.

Zahvaljujemo gostujućim panelistima koji su se odazvali i obogatili ovo okupljanje i svima koji su nas došli podržati na  nezaboravnoj večeri punoj zanimljivih iskustva iz svijeta razvoja turističke ponude destinacije.

MEĐIMURSKO VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec
e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764
Copyright © 2024
Politika privatnosti
Uvjeti korištenja
Sva prava pridržana
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content