MEV-ovka Ena Loborec shvatila zašto je Studij održivog razvoja studij budućnosti

< Novosti
20. ožujka 2023.
MEV-ovka Ena Loborec shvatila zašto je Studij održivog razvoja studij budućnosti

MEV-ovka Ena Loborec shvatila zašto je Studij održivog razvoja studij budućnosti

Da su studiji na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu studiji budućnosti najbolje potvrđuju iskustva bivših i sadašnjih studenata koji znaju zašto nakon završetka Održivog razvoja, Računarstva ili Menadžmenta turizma i sporta straha za pronalazak posla nema.

I studentica druge godine studija Održivog razvoja Ena Loborec koja je MEV upisala nakon završetka Graditeljske, prirodoslovne i rudarske škole u Varaždinu kaže kako im smjer Održive gradnje nudi mogućnost izrade bilo kakvih projekata što je odlično iskustvo za budući posao.

S obzirom da studenti na ovom smjeru rade u jednom od najboljih softvera na tržištu koji je sadašnjost i budućnost arhitekture, građevine i ostalih srodnih zanimanja, nakon završetka studija bit će itekako konkurentni na tržištu rada.

– Iako mi se na početku bilo malo teže priviknuti na novi softver, shvatila sam da oduzima puno manje vremena, puno je brži i napredniji te nudi puno više mogućnosti od ostalih. Kuće se u njemu rade puno jednostavnije, a pošto velik broj tvrtki traži znanje rada u ovom programu, sigurno ću biti konkurentnija na tržištu i mislim da mi je to korak više u odnosu na druge studente – rekla je Ena.

Uz zanimljive kolegije, vrhunske predavače i tehnologiju, mnoštvo praktičnog iskustva i mogućnost sudjelovanja na raznim projektima, MEV svojim studentima nudi i rad u softverima budućnosti po čemu je jedinstven na sjeveru Hrvatske.

MEĐIMURSKO VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec
e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764
Copyright © 2024
Politika privatnosti
Uvjeti korištenja
Sva prava pridržana
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content