Europski dan jezika

< Novosti
2. listopada 2023.
Europski dan jezika

Europski dan jezika

Pod motom „Deutsch ist nah!” u Varaždinu po 14. put obilježen Europski dan jezika

Na Franjevačkom trgu u Varaždinu po 14. put zaredom obilježen Europski dan jezika. Program se odvijao pod motom „Deutsch ist nah!“, a osmišljen je kroz prezentaciju suvenira koje su izradili učenici, sa simbolima Njemačke, Austrije, Švicarske - zemalja njemačkog govornog područja.

U ime župana Varaždinske županije Anđelka Stričaka, sudionicima se pridružio dekan Međimurskog veleučilišta u Čakovcu doc. dr. sc. Igor Klopotan.

Drago mi je da sam u ime župana Anđelka Stričaka mogao pozdraviti sudionike ove manifestacije na Franjevačkom trgu povodom 14. obilježavanja Europskog dana jezika, naše vrijedne učenike osnovnih i srednjih škola, kao i profesorice i profesore. Naglasak je na njemačkom jeziku koji je iznimno važan za Varaždinsku županiju i grad Varaždin, budući da smo kao županija na sjeveru Hrvatske orijentirani njemačkom govornom području, kako zbog geografskog položaja, tako i gospodarski – rekao je Klopotan.

MEĐIMURSKO VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec
e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764
Copyright © 2024
Politika privatnosti
Uvjeti korištenja
Sva prava pridržana
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content