Aktivnosti studentske udruge

< Novosti
14. svibnja 2024.
Aktivnosti studentske udruge

Aktivnosti studentske udruge

[Udruga dobrih emocija]

Erasmus studentska mreža Čakovec (ESN Čakovec) u petak 26. travnja održala je svoj prvi teambuilding u Accredo centru u Zasadbregu.

Primarni cilj samog projekta bio je zbližavanje članova lokalne sekcije internacionalne studentske organizacije Erasmus studentska mreža Čakovec i zainteresirane studente koji studiraju na području Čakovca i Varaždina kroz neformalan karakter koji se postigao raznim sportskim aktivnostima. Osim aktivnosti sportskog karaktera i stvaranja harmonije i sinergije mladih unutar udruge održane su radionice vezane uz samo mentalno zdravlje mladih. Obuhvaćena je tema upravljanja stresom; kako on utječe na život mladih ljudi u današnje vrijeme te kako pomoći mladima da kroz sport postignu balans između fizičkog i psihičkog zdravlja.

Svi sudionici su aktivno sudjelovali u svim sportskih aktivnostima i radionicama i odlučili se pridružiti ESN-u Čakovec, čime je ispunjen cilj razvijanja male volonterske udruge velikog srca.

Projekt je u cijelosti financiran putem natječaja za dobivanje potpora za financiranje studentskih aktivnosti od strane Studentskog centra Varaždin.

MEĐIMURSKO VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec
e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764
Copyright © 2024
Politika privatnosti
Uvjeti korištenja
Sva prava pridržana
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content