Održivi razvoj

Cilj studija
Cilj studija Osnovni cilj studija Održivi razvoj usmjeren je na obrazovanje i stjecanje specijaliziranih kompetencija u procesu održivog razvoja kroz tri smjera.
Stručni naziv završetkom studija
Stručni/stručna prvostupnik/prvostupnica inženjer/inženjerka održivog razvoja
Smjerovi
Održiva gradnja
Izobrazba na smjeru Održive gradnje usmjerena je na stjecanje kompetencija za poslove sudjelovanja u arhitektonskom i urbanističkom planiranju i projektiranju uz primjenu osnovnih načela energetske učinkovitosti te u dimenzioniranju konstrukcija, poslove organizacije i tehnologije gradnje, primjene tradicionalnih i suvremenih materijala u održivom graditeljstvu, upravljanja i održavanja objekata, energetskog certificiranja zgrada te vođenja i upravljanja malim tvrtkama.
Termotehničko strojarstvo
Izobrazba na smjeru Termotehničkog strojarstva usmjerena je na stjecanje kompetencija za cijeli proces proizvodnje: poslove vođenja, održavanja i organizacije proizvodnje te za znanje o tehnologijama i tehnološkim postupcima u proizvodnji.
Ekoinženjerstvo
Izobrazba na smjeru Inženjerstva zaštite okoliša usmjerena je na stjecanje kompetencija za poslove u upravnim i komunalnim službama, na objektima očuvanja okoliša, za rad u projektnim i konzultantskim tvrtkama koje se bave zaštitom voda, zbrinjavanjem otpada i izradom studija vezanih za utjecaj na okoliš.
3
Godine trajanje studija
180
Ukupno ostvareni bodovi ECTS
Izvedbeni plan
Pregledaj izvedbeni plan i saznaj što te očekuje na studiju.
Preuzmi dokument (PDF)
Moglo bi vam koristiti
Popis kolegija

Zanima te održivi razvoj i svi mogući oblici njegove primjenjivosti u svakodnevnom životu? Kreni u ovom smjeru.

MEĐIMURSKO VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec
e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764
Copyright © 2024
Politika privatnosti
Uvjeti korištenja
Sva prava pridržana
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content