Otvorene prijave Volonterske & Leadership akademije "UniSport ViLA"

< Novosti
28. veljače 2024.

Otvorene prijave Volonterske & Leadership akademije "UniSport ViLA"

Ovim putem Vas obavještavamo da su otvorene prijave za drugo izdanje Volonterske & Leadership akademije "UniSport ViLA" u organizaciji Hrvatskog akademskog sportskog saveza koja će se održati u online formatu kroz 4 dana: 22.3 & 23.3 te 26. & 27.4.2024. godine. Akademija je besplatna za sve sudionike, a po završetku akademije sudionici će imati priliku sudjelovati u organizaciji i volontirati na najvećem sportskom događaju Hrvatskog akademskog sportskog saveza "UniSport Finals 2024" od 30. svibnja do 2. lipnja te "Zagreb FISU Forum 2024" forumu od 27.-31. kolovoza koji okuplja studente, sveučilišne sportske dužnosnike i stručnjake iz industrije diljem svijeta kako bi raspravljali i promovirali razvoj sveučilišnog sporta i tjelesne aktivnosti.

Volonterska & Leadership akademija je osmišljena s ciljem educiranja mladih ljudi zainteresiranih za karijeru u sportu i sportskom menadžmentu te poticanju rasta broja volontera u sportu. Želimo potaknuti daljnji razvoj baze volontera kako bi na jednom mjestu okupili sve prilike za volontiranje u sportu te nastavili niz odlično organiziranih sportskih projekata kojima je u fokusu volonter. ViLA je zamišljena kao središte i poveznica organiziranih sportskih volonterskih programa gdje organizatori i volonteri mogu usavršiti svoje vještine ali i podijeliti iskustva.

UniSport ViLA je prošle godine održana prvi puta i okupila 40 sudionika iz svih dijelova Hrvatske koji su nakon 5 tjedana online edukacija i praktičnih zadataka imali priliku i volontirati na najvećem sportskom događaju Hrvatskog akademskog sportskog saveza UniSport Finals 2023, rekordan po broju sudionika i sportova - 17 ekipa s hrvatskih visokih učilišta, u dva natjecateljska dana i 12 sportova u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Program UniSport ViLA 2024 možete pronaći na linku. Sve ostale informacije, kao i mjesto prijava, nalaze se na web stranici akademije https://akademija.unisport.hr/.

Više o Zagreb FISU Forum 2024 možete pronaći na web stranici foruma https://fisuforum2024.unisport.hr/.

MEĐIMURSKO VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec
e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content