Erasmus+ studenti u Estorilu, Portugal

< Novosti
7. travnja 2023.
Erasmus+ studenti u Estorilu, Portugal

Erasmus+ studenti u Estorilu, Portugal

“U prva dva mjeseca upoznale smo velik broj studenata iz različitih država Europe pa čak i dosta njih iz Hrvatske. S njima organziramo druženja na plaži, surfamo, igramo odbojku na pijesku i istražujemo gradove u okolici Lisabona. Uz Lisabon istražile smo i Cascais, Carcavelos, Sintru te Estoril. Estoril je grad u kojem stanujemo i jako nam se sviđa jer nema velikih gužvi i puno turista kao u Lisabonu. ESN organizacija organizira puno aktivnosti i putovanja pa u nadolazećim mjesecima planiramo posjetiti još par poznatih destinacija u Portugalu.
Iako smo na početku imale poteškoća s prikupljanjem dokumentacije za prisustvovanje na nekim predmetima sve se riješilo i profesori su se potrudili da nam omoguće polaganje predmeta”, podijelila je s nama svoje prve dojmove s Erasmus+ mobilnosti, Valentina, studentica menadžmenta, koja se nalazi u Estorilu, Portugal.

MEĐIMURSKO VELEUČILIŠTE U ČAKOVCU

BANA JOSIPA JELAČIĆA 22a
40000 Čakovec
e-mail: veleuciliste@mev.hr
OIB: 31444990605
IBAN: HR88 23400091116034764
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content