logo-main
< Naslovna
25. svibnja 2017.
Započela izgradnja studentskog doma​​​​​​​

Započela izgradnja studentskog doma​​​​​​​

Dana 28. travnja 2017. godine  dekanica Međimurskog veleučilište u Čakovcu, doc.dr.sc. Nevenka Breslauer, prof.v.š.  potpisala je s poduzećem Quadratum d.o.o. iz Sesveta Ugovor o javnoj nabavi za izvođenje radova „Građevinsko obrtnički radovi, instalacijski radovi i uređenje okoliša u svrhu rekonstrukcije zgrade za potrebe Studentskog doma“ u sklopu projekta „Uključivo studiranje“ u sklopu natječaja „Modernizacija, unaprjeđenje i proširenje infrastrukture studentskog smještaja za studente u nepovoljnom položaju“, koji se provodi u okviru Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“.

Radovi na izgradnji studentskog doma započeli su 09. svibnja 2017. godine, a dan kasnije, 10. svibnja 2017. godine održana je svečanost otvorenja gradilišta kojoj su prisustvovali  dekanica Međimurskog veleučilišta u Čakovcu, doc.dr.sc. Nevenka Breslauer, prof.v.š., izvođač radova Igor Čorak, direktor poduzeća Quadratum d.o.o., župan Međimurske županije Matija Posavec te brojni studenti Međimurskog veleulišta. 

Dodatni sadržaji Studentskog doma Čakovec
Praonica rublja
Čitaonica
Knjižnica
Soba za sport i rekreaciju
Restoran

Kontakt

Studentski dom Čakovec
Međimursko veleučilište Čakovec
Bana Josipa Jelačića 22 G
40 000 Čakovec
T: 040 396 982
E: studentski.dom@mev.hr
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content