logo-main

Smještaj

Studentski dom Čakovec otvoren je 2018. godine te nudi smještaj studentima u redovitom statusu čakovečkih visokih učilišta. Kapacitet doma je 39 ležajeva smještenih u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama.

Odvojena prostorija kupaonice/wc-a nalazi se u sobi ili je smještena između dviju soba tako da maksimalno troje studenta dijeli jednu kupaonicu/wc.

Studentima je dostupna domska posteljina koja se mijenja svaka 2 tjedna.

Usluga pranja i sušenja rublja dostupna je uz naknadu od 3,98 EUR (30,00 kn) po ciklusu, a glačalom i daskom za glačanje studenti se mogu poslužiti bez naknade.

Na katu je mala čajna kuhinja opremljena indukcijskom pločom za kuhanje i hladnjacima.

Zgrada ima implementiran sustav pametnih soba koji omogućuje automatsko zatvaranje prozora u slučaju kiše. Ulaz u dom za korisnike smještaja otvoren je od 00:24, a u zgradu doma i sobe ulazi se putem elektronskih ključeva/kartica. Odlaganjem ključa/kartice u odlagač regulira se uključivanje odnosno prekid električne energije u studentskoj sobi.

Prehrana je studentima osigurana u studentskom restoranu koji se nalazi u samom studentskom domu. Studenti smješteni u domu ostvaruju razinu prava na prehranu koja im omogućuje do tri subvencionirana obroka dnevno.

U svim prostorijama doma dostupan je besplatni Wi-Fi internetski pristup.

Od popratnih sadržaja studentima je na raspolaganju knjižnica s čitaonicom opremljenom računalima.

Studenti se mogu družiti i rekreirati u sobi za sport i rekreaciju u kojoj su stol za stolni tenis, stolni nogomet, pikado, švedske ljestve i strunjače. U dvorištu doma nalazi se street workout poligon.

Studentski dom smješten je u blizini centra grada i nadomak je zgrade Međimurskog veleučilišta u Čakovcu što studentima omogućuje dolazak na ispit ili predavanje za manje od minute.

Pravo na smještaj u Studentskom domu Čakovec studenti ostvaruju temeljem natječaja za subvencionirani smještaj koji se objavljuje svake godine krajem lipnja odnosno početkom srpnja.
Dodatni sadržaji Studentskog doma Čakovec
Praonica rublja
Čitaonica
Knjižnica
Soba za sport i rekreaciju
Restoran

Kontakt

Studentski dom Čakovec
Međimursko veleučilište Čakovec
Bana Josipa Jelačića 22 G
40 000 Čakovec
T: 040 396 982
E: studentski.dom@mev.hr
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content