logo-main

Internet u domu

Studenti koji namjeravaju koristiti bežični pristup “eduroam” mreži ili mrežni priključak u čitaonici OBAVEZNO trebaju pročitati “Pravila prihvatljivog korištenja mreže u studentskom domu”.

Upute za konfiguriranje uređaja (računala, prijenosnika, pametnog telefona) za pristup bežičnoj mreži po “eduroam” standardu dostupne su na slijedećoj poveznici.

U slučaju problema sa spajanjem uvijek prvo provjerite ispravnost vašeg elektroničkog identiteta (korisničke oznake i lozinke). To možete učiniti ovdje.

Ako je s elektroničkim identitetom sve u redu, a problem i dalje postoji, pošaljite upit na e mail: administrator@mev.hr ili se osobno javite u kabinet broj 11 u prizemlju zgrade Veleučilišta.

Međimursko veleučilište u Čakovcu osigurava tehničku podršku za vaš bežični priključak (ili žični u čitaonici) dok se za računalo (hardware, software, OS) brinete sami.

Pravila prihvatljivog korištenja mreže u studentskom domu

Dodatni sadržaji Studentskog doma Čakovec
Praonica rublja
Čitaonica
Knjižnica
Soba za sport i rekreaciju
Restoran

Kontakt

Studentski dom Čakovec
Međimursko veleučilište Čakovec
Bana Josipa Jelačića 22 G
40 000 Čakovec
T: 040 396 982
E: studentski.dom@mev.hr
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content