logo-main
< Naslovna
2. svibnja 2024.
Učiteljice

Učiteljice

Povodom obilježavanja 145. godišnjice postojanja institucije i obrazovanja učitelja u Čakovcu donosimo jednu lijepu poveznicu između dvaju visokih učilišta u Čakovcu.

Studentski dom Čakovec Međimurskog veleučilišta u Čakovcu od prvog dana kada je otvorio svoja vrata pruža uslugu smještaja i studenticama Sveučilišta u Zagrebu, Učiteljskog fakulteta – Odsjeka u Čakovcu.

Studenti Međimurskog veleučilišta zovu ih jednim simpatičnim nadimkom – Učiteljice.

Neke od njih će to i postati, ali veći dio njih bit će odgajateljice vrtiću ili će odabrati neko srodno zanimanje iz struke.

Bez obzira na smjer koji su odabrali, studenti obaju visokih učilišta u domu žive u skladu, dijeleći dobro i zlo studentskog života. I jednima i drugima nastojimo biti od pomoći u svakodnevnim praktičnim sitnicama, ali i u stalnom nastojanju da im dom bude dom.

Naše Učiteljice uvijek su spremne kada treba ukrasiti dom ručno izrađenim ukrasima ili u bilo kojoj drugoj akciji koja poziva na kreativnost i druženje.

Fotografija u prilogu nastala je na dan iseljenja iz doma nakon našeg trogodišnjeg druženja odnosno nakon završetka prijediplomskog studija u Čakovcu naših dragih cura – Klare, Emilije, Ivone, Valentine i Ive.

Želimo im svu sreću i s veseljem očekujemo nove Učiteljice.


Dodatni sadržaji Studentskog doma Čakovec
Praonica rublja
Čitaonica
Knjižnica
Soba za sport i rekreaciju
Restoran

Kontakt

Studentski dom Čakovec
Međimursko veleučilište Čakovec
Bana Josipa Jelačića 22 G
40 000 Čakovec
T: 040 396 982
E: studentski.dom@mev.hr
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content