logo-main
< Naslovna
4. siječnja 2022.
Studentski standard - statusi i prava studenata

Studentski standard - statusi i prava studenata

Informacijski sustav studentskih prava (ISSP) i Informacijski sustav akademskih kartica (ISAK) nadograđeni su krajem prošle godine.

Informacijski sustav studentskih prava (ISSP) i Informacijski sustav akademskih kartica (ISAK) nadograđeni su krajem prošle godine te studenti sada imaju uređen pregled podataka s proširenim informacijama i prikazima dodatnih odgovora vezanih uz ostvarivanje određenih prava.

Pozivamo studente da provjere svoj status i prava na poveznici http://issp.srce.hr i da se u slučaju neispravno evidentiranih osobnih podataka i podataka vezanih uz studij i tijek studiranja obrate u Službu za studentske poslove.

Za sva ostala pitanja vezana uz ostvarivanje prava na potporu i pokriće troškova prehrane, prava na subvencionirano stanovanje, prava na obavljanje studentskih poslova i drugo, studenti se sa svojim OIB-om mogu obratiti na adresu studentski-standard@mzo.hr.

Dodatni sadržaji Studentskog doma Čakovec
Praonica rublja
Čitaonica
Knjižnica
Soba za sport i rekreaciju
Restoran

Kontakt

Studentski dom Čakovec
Međimursko veleučilište Čakovec
Bana Josipa Jelačića 22 G
40 000 Čakovec
T: 040 396 982
E: studentski.dom@mev.hr
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content