logo-main
< Naslovna
10. svibnja 2022.
Slobodna mjesta u domu od 1. lipnja 2022.

Slobodna mjesta u domu od 1. lipnja 2022.

S početkom lipnja osloboditi će se četiri mjesta u domu.

Od 1. lipnja oslobodit će se četiri mjesta u studentskom domu i to tri ženska i jedno muško mjesto.

Time je bodna granica za useljenje studenata u studentski dom spuštena na 1125 boda. Broj ostvarenih bodova možete provjeriti na oglasnoj ploči u Studentskom domu Čakovec ili na mail adresi studentski.dom@mev.hr.

Zainteresirani studenti s rang liste objavljene po natječaju za subvencionirani smještaj iz kolovoza 2021. mogu se javiti do 17. svibnja 2022. U protivnom smatrat će se da su odustali od smještaja u ak. g. 2021./2022. te će se mjesta dodijeliti ostalim zainteresiranim redovitim studentima visokih učilišta u Čakovcu.

Useljenje u dom moguće je isključivo uz dostavu liječničke potvrde da ne postoje kontraindikacije za smještaj u studentski dom.

Studenti koji svoje pravo na smještaj nisu ostvarili putem natječaja u kolovozu 2021. obavezni su, uz liječničku potvrdu, donijeti i potvrdu referade da su redoviti studenti u ak.g. 2021./2022.  Studenti koji svoje pravo na smještaj nisu ostvarili putem natječaja plaćaju punu, nesubvencioniranu cijenu smještaja u studentskom domu. Cijene su na oglasnoj ploči studentskog doma.

Za više informacija obratite se osobno voditeljici Centra za studentski standard u studentskom domu od ponedjeljka do petka od 7,30-15,30 ili  pak putem  maila - studentski.dom@mev.hr.

.

Dodatni sadržaji Studentskog doma Čakovec
Praonica rublja
Čitaonica
Knjižnica
Soba za sport i rekreaciju
Restoran

Kontakt

Studentski dom Čakovec
Međimursko veleučilište Čakovec
Bana Josipa Jelačića 22 G
40 000 Čakovec
T: 040 396 982
E: studentski.dom@mev.hr
crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content